Miért akarják tönkretenni a felsőoktatást? Mitől lesz jobb ha súlyos milliárdokat vonnak el? (pl az SZTE 2010-óta közel 35%-al kap kevesebbet. )
ma 17:32
És rátapintottál a lényegre. A fidesz meg bírt etetni a saját hülyeségével. Ugye mi is Orbán politikája. Ellenséget csinálni azokból akiket támad. Olyan van, hogy valaki 10 évig egyetemista. És a fidesz itt be is fejezi a történetet. DE!! Azt már nem teszi hozzá, hogy ők nem az állam pénzén tanulnak. Az állam nem fizet ennyit. Ez olyan mint mikor illegális módon megszerezték a HÖOK vezető tanulmányi adatai és utaltak rá, hogy ő 10 éve egyetemista. Milyen felháborító nem? De azt nem tették hozzá, hogy már befejezte a BSC, az MSC képzést és most a doktoriját csinálja. És közben saját költségén tanul egy másik szakon. És mindezt ki mondta? Gíró-Szász. Az aki 11 évig tanul, 2 doktori iskolát is elkezdett, de egyiket se fejezte be. És ő minden diplomáját az állam pénzén szerezte.
Én is küldök egy kis pozitív szelet ...
ma 17:57
Támadni és ellenségnek beállítani. Kik is csinálják ezt?
És amúgy van benne igazság. Sokan nem is szeretik Török Márkot. De ez mit sem változtat azon ami ma itthon a felsőoktatás átalakítás címszó alatt történik.
És ha már álszentség:
És ha már ilyen nehéz a gazdasági helyzet:
Az eddig nem létező, most létrehozott tankerületek vezetője havi 970.000,- ft bruttó fizetést kap plusz autó!
198 járás van!!
970.000x198x12hó= 2 milliárd 304 millió 720 ezer ft évente!!
Én nem vagyok ellened, de sokkal komplexebb ez a kérdés, mint ahogy te mondod... Én már 3 éve végeztem és rengeteget változott egyetemi éveim alatt is a képzés minősége... Sajnos negatív irányba, ennek egyértelműen a tömegképzés az oka ...
Egyes főiskolák európai minőségű oktatást tudnak biztosítani, ugyan annyi pénzből. A nagy neves egyetemeken, valahogy egyre rosszabb a színvonal... Arra hivatkoznak, hogy kevesebb pénzt kapnak, de arról nem beszélnek, hogy az önköltséges hallgatók száma utóbbi években növekedett ...
Te is látod, hogy belül is nagy problémák vannak látja ezt mindenki, ott kell változni elsőnek.. Én így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!