Kérdés azoknak akik félnek a Jobbiktól és a Magyar Gárdától. Miért féltek? Nem tiszta a lelkiismeretetek?
Énis echte magyar vagyok és nekem félelemkeltőek.Már ezer kérdésben leírtam hogy miért és ezer ilyen krédés volt mint a tied. De ismét kikérem magamnak az a feltételezést, hogy azért félek mert nem tiszta a lelkiismeretem, mikor évek óta egészségügyben húzam az igát és az idióta fejsérült gárditákat is én láttam el mikor a rendőrök szégyenszemre húzták őket a földön Miattuk kellett készenlétbe maradnom egy 12 órás műszak után még 8 at.
Szóval te ne ítélkezgess foglalkozz inkább azzal, meg a gárdsita nagymagyar haverjaid is, hogy szeptembertől életbe lép a szlovák nyelv törövény, és hogy solymot engedték be. Elmentek szlovákiaba a szobor avatásra de ezek ellen nem tiltakoztok, csak kussban vagytok. Ti vagytok nagy magyarok? És engem kérdőjelezel meg te? elmész te tudod hova....
12:11 vagyok
a rémisztő,feltétel nélküli rendőrgyűlöletüket nem is említettem...lehet h.hagy kívánnivalót maga után a magyar rendőrség,de igenis sokszor remekül helytállnak,és érdekes módon engem még soha nem vertek,fenyegettek,aláztak stb.. meg!!!ez hogy lehet??
szóval ha választanom kell a rendőrök pártjára állok.
ign így van, nagyon érdekes hogy nekem sem volt gondom a rendőrséggel soha, nem vonszoltak végig a füvön, nem igazoltattak, mert járok betiltott szervezetek avatási szertartásaira sem. csak azoknak van bajuk a rendőrséggel akiknek van félni valójuk tőlük, akik kijárnak a meleg felvonulásokra és a-tól z-ig minden üvöltenek, rugdosódnak, fenyegetőznek.
Nagyon érdekes, és nagyon bonyolult ugye? te is inkább mással foglalkoznál...
Egyszerűen nem értem!!!
Ha valakinek nincs valós oka félni tőllük , az miért fél?
Én nem vagyok gárda tag és nekem sem több sem kevesebb hogy van vagy nincs mert nem loptam és cigény , bűnöző cigány meg végképp nem vagyok!
Ennyi erővel lehet félni a postástól vagy a ellenőrtől is. A rendőrök meg tényleg nem hibásak semmiért csak a vezetőik problémása identitásuak és keverik a párt érdekeket a szollgálattal!
Gyerekek az eszetekbe sem jut hogy ha nincsenek akik az utcára mennek mert valami nagyon dúrvát tapasztalnak a politikában azok csak az érdekeiteket védik?
Persze a randalírozók nem színpatikusak nekem sem.
De ha nem mennek az utcára az emberek és a média is cinkos akkor mitől változik bár mi.
Vagy végül is amíg akad kenyérhaj addig ne legyünk elégedetlenek? Sőt ha azsem akkor dögöljünk csendben éhen? Milyen hozzá állás ez? A csoda várás tipikus esete?
ma 13:01:
Tipikus magyar hozzáállás ez, amiről beszélsz.
A Gárda nem véletlenül alakult. Nem szórakozásból járják az országot, és emelnek szót a Magyar emberek védelmében.
Pont a mostani hazaáruló és nemmelesleg köztörvényes bűnözökből álló (szemben a Gárdával) hatalom túlkapásai miatt, arra válaszlépésként alakult.
Az öszödi beszéd óta tart ez a folyamat és nemtudom meddig.
A cigánykérdés túl van lihegve szerintem és kizárólag a hatalom gerjeszti azzal, hogy védi őket és kettős mércét alkalmaz a bűnözőkkel szemben.
Ha a rendőrség és a bíróságok tennék a dolgukat, nem lenne szükség Gárdára.
Úgy látom, hogy "föntről" nem jó felé terelik a dolgokat.
Sem a cigányoknak, sem a Magyaroknak nem jó.
Félni szerintem csak azoknak kell(ene) akik ezért felelősek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!