Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A cigányok elindultak kanadába...

Baranyi kálmanné kérdése:

A cigányok elindultak kanadába, angliába, svédországba igaz?

Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 17:49
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
88%
Ja,mert jól kigyúrtak lesznek a börtönben. A mi adónkból! Én biztos nem luxuscellát adnék nekik,hanem munkát. Még ha szemetet szed az úton, az is jobb lenne, úgyis olyan piszkos minden magyar város. Sok ingyenélő. Úgy könnyű szembeállni egy megfáradt dolgozóval, és legyűrni a földre, hogy egész nap csak tespednek. Menjenek csak nyugodtan, és vissza se jöjjenek soha többet!
2009. aug. 29. 21:06
 32/44 anonim ***** válasza:
8%
MAGYAR MENTALITÁS EZÉRT UTÁLNAK MINKET KÜLFÖLDÖN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. aug. 30. 01:17
 33/44 anonim ***** válasza:
88%

Előzőnek!

Nem ezért utálnak minket. Minden ország utálja a náluk letelepedő ingyenélő szennyeket. Az angolok, németek is utálják, és ezeket az országokat mégsem utálják (annyira) mint a magyarokat.

2009. aug. 30. 07:24
 34/44 anonim ***** válasza:
21%
Magyar emberbe nincs ingyen élö mi?Csak a cigányok lopnak csalnak rabolnak?Persze A Magyar az tiszteséges ezér tart ott az ország ahol van!
2009. aug. 30. 16:57
 35/44 anonim ***** válasza:
43%
Ha nem utálják a magyarokat akkor Szlovákiába miért tiltoták be a magyar nyel használatát?
2009. aug. 30. 17:00
 36/44 anonim ***** válasza:

16:57-nek:

Barátom, ha az arányokat nézzük, akkor jól mondod, a magyar sokkal kevesebbet bűnöz, mint a cigány.Látogass meg egy börtönt, és nézd a bőrszínt.

2010. márc. 3. 06:51
 37/44 anonim ***** válasza:

Igen, elindultak, de sajnos még maradtak elég sokan.

Egy csomót pedig hazazavartak.

2010. márc. 3. 09:13
 38/44 anonim ***** válasza:
Én is csak annyit tudok írni, hogy menjenek innen kifelé... Ez a magyarok hazája. :)
2010. márc. 3. 09:44
 39/44 anonim ***** válasza:
Én úgy hallottam kanada már nem ad nekik vízumot, mert ott is bemutatkoztak.
2010. márc. 3. 10:52
 40/44 anonim ***** válasza:
Amúgy vicces kis történet ez. Élek egy országban, pár állampolgárát kirabolom, leöldösöm. Aztán megyek sírni külföldre hogy engem üldöznek politikailag ezek a rohadt rasszisták.. :D
2010. márc. 3. 11:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!