Baranyi kálmanné kérdése:
A cigányok elindultak kanadába, angliába, svédországba igaz?
Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 17:49
21/44 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mi lesz a végén ebből. Lehet ez is csak egy hírverés, és nem lesz belőle (sajnos) semmi. Egyébként én nem veszem zokon, ha rasszistáznak, mert ez csak annyit jelent, hogy én még felismerem a gazembereket.
22/44 anonim válasza:
Magyarba is van ugyanolyan gazember, nem kellene közömbösiteni!Egy embert nem a fajtája után kellene elitélni!!!!!!!Megnézném azokat az embereket akik ilyen ocsmány raszista dolgokat irnak hogy azoknak milyen származása van.Lehet pofára esnének!!
23/44 anonim válasza:
Csak névtelenül anomin modba mernek ilyen ocsmány szöszeget irni!
24/44 anonim válasza:
Hát kitakarodhatnának már Európából. Nem tudtak beilleszkedni, ez nem a mi hibánk. Persze tisztelet a kb. 10%-uknak.
25/44 anonim válasza:
Bárcsak igaz lenne, csak egyszer lépnék át a határt (ezért menjenek mondjuk Ukrajna felé nehogy "még időben" meggondolják magukat), többet nem engedném vissza őket. Sőt
még azt sem bánom, ha az állam fizeti a kiutazásukat csak menjenek....
26/44 anonim válasza:
01:35-nek te is csak egy pusztulat cigány lehetsz, vagy valami aljanép ha így véded ezeket gennyeseket.
27/44 anonim válasza:
Előző vagyok!
Vagy ha nem vagy egyik sem remélem hozzád törnek be először, a te lakásod dúlják fel, vagy ne adj isten a te családod bántalmazzák.
28/44 anonim válasza:
Remélem ott is maradnak!!!És soha nem jönnek vissza.
29/44 anonim válasza:
De nagy egyeseknek a pofája ha szembe állna vele egy cigány fülét farkát behuzná mert gyáva szar alakok irkálnak ilyet
30/44 anonim válasza:
EGY cigány soha nem áll szembe, hanem mindig több... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!