A cigányok elindultak kanadába, angliába, svédországba igaz?
na mikor én ezt olvastam indexen, hát megkönnyebbültem.:D
ha ők elmennek, mi legalább maradhatunk, mert nem viszik csődbe az országot, és nem kell félni kilépni az utcára:D:D:D:D:D:D
Igen, elindultak ők már sokszor sokfelé, legutóbb a svédekhez. Azt hitték, hogy ott tényleg kolbászból van a kerítés, és sokkal több segélyt fognak kapni, mint itt kapnak. Aztán annyi történt, hogy pl. Kanadából a vízumuk lejártával menniük kellett, a svédek meg kiutasították őket, mert "politikai menedékjogot" kértek. EU-s ország polgárai pedig nem kérhetnek menedékjogot egy másik EU-s országban...
Hihetetlen, hogy ez megtörténhet Európában... Végül a svédek kifizették a repjegyüket, és hazazsuppolták az összeset.
Az meg egyébként is érdekes, hogy pl. mikor 2000-ben kimentek nagy dérrel-dúrral Strasbourgba a zámolyi romák, szintén menedékjogot kérve (amit a franciák meg is adtak nekik, nem tudván, hogy milyenek is) egyesek fél év után elkezdtek hazaszivárogni, itthon szülni, orvoshoz járni (Franciaországban kötelező vizitdíj van, nem is kevés), sőt: itt felmarkolni a segélyt, abból újra kimenni, ott is felmarkolni a segélyt...
Egy év után a franciáknak szemet szúrt, hogy egy ember, akit állítólag üldöznek a hatájában, nem jár haza havonta, és visszazsuppolták az egész bagázst.
Viszont emiatt az összes magyarnak rossz hírét keltették külföldön. Szomorú, ez van.
Kanadában az eset után vissza is akarták állítani a vízumkötelezettséget. :D
De aztán szerencsére nem lett belőle semmi...
"""Lengyelországba kéne utaztatni őket, Auswitzba, oszt beizzítani a kemencéket! A pusztulat enné meg őket!"""""
Öcsém téged kellene elevenen kazánba elégetni!Innen látszik mekkora genetikai hulladék vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!