Az MSZP-t egyre több fiatal támogatja, vagy miért van ez?
A Facebookot általában több fiatal használja, mint az idősebb generáció.
Nagyon sokáig az MSZP Facebook-oldalát kb. 5-6 ezer ember "lájkolta", míg a Fideszé már 2010 óta 27 ezer körüli.
Viszont meglepődve néztem ma, hogy az MSZP már majdnem beérte Facebookon a Fidesz oldalát (26 ezer körül van).
Azért merült fel bennem ez a kérdés, mert az köztudott, hogy a Jobbik a legnépszerűbb párt a fiatalok körében, s ez a Facebookon is látszik: több, mint 51 ezer ember kedvelte az oldalukat.
A jobbik épp olyan mint a 90-es években a Fidesz volt.A fiatalok éltetik.
Személy szerint nem támogatom a gazdasági terveiket és ami még nálam negatív pont hogy iszlám támogatók.
Amikor az iszlám az egyik legnagyobb ellenség.
Az MSZP-t valószínű azért támogatják mert agymosottak.
Azért mert a fidesz elég szépen elcs*szte az oktatási rendszert, ez most még siralmasabb, mint eddig, így a fiataloknak igencsak ellenszenves.
A jobbik sokak számára szélsőséges, például nekem is, én nem értek egyet a nézeteikkel.
Az LMP lenne még talán számomra egy elfogadható párt, de sok esetben irdatlanul önfejűek és saját maguk alatt vágják a fát.
Más meg nem marad. Az MSZP is sz*r volt amikor volt, de a mostanihoz képest talán kevésbé rossz.
Majd meglátjuk a választásokig, hogy lesz-e hivatalosan is létező jó alternatíva.
A jobbik érdekes párt.
Úgymond "anti-cionista" zsidókat hívnak magukhoz és találkozgatnak , tárgyalnak velük.
A jobbikban egyedül Morvai Krisztinát tartom jó politikusnak ,nem szitkozódik meg egyebek hanem demokratikusan , diplomatikusan közöl dolgokat.
Hogyha ő vezetné a jobbikot akkor támogatnám.
Sokan nem bírják Morvait mert hogy zsidó , zsidó származású viszont ettől függetlenül jobb elnökjelölt lenne mint Vona.
"A Jobbik az iszlámot csak az "ellenségem ellensége a barátom" alapon támogatja,"
Így van. Ha biztos lennék benne, hogy valóban szimpatizálnak velük sosem szavaztam volna a Jobbikra.
"Olcsóbb lett a pancsolt szesz, szerintem azért :D"
Pont nem a pancsok lettek olcsóbbak, hanem most kivételesen tényleg a valódiak. A pancsok ára nem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!