Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldal miért a bűnözők...

A baloldal miért a bűnözők mellett áll ki mindig?

Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 18:14
1 2 3 4 5
 31/42 tetro ***** válasza:
45%
Értem. Szóval szerinted az a magyar, aki jobbra áll? Aki nem áll sehova, vagy balra, az nem magyar. Nagyon nagy baj van itt a fejekben...
2013. jan. 13. 22:27
 32/42 anonim ***** válasza:
0%

"Szóval szerinted az a magyar, aki jobbra áll? Aki nem áll sehova, vagy balra, az nem magyar."

Nem tudom miből szűrted le ezt, de hát nem is érdekel. :)

"Nagyon nagy baj van itt a fejekben..."

Az biztos, de a hiba nem feltétlenül az én készülékemben van!

"Aki nem áll sehova, vagy balra, az nem magyar."

Ezt meg meg lehet úgy is fordítani, hogy aki nem áll sehova, vagy jobbra az náci, kirekesztő, "magyarkodó", satöbbi.

2013. jan. 13. 22:30
 33/42 tetro ***** válasza:
45%

"Aki nem röfög állandóan azon nemzet, ország ellen ahol él. Mint ahogy azt a balfékek szokták csinálni általában! "

Biztos félre értettem...

2013. jan. 13. 22:32
 34/42 anonim ***** válasza:

Nahát, basszus, most tudtam meg, hogy én nem vagyok magyar.

Mik ki nem derülnek...

2013. jan. 13. 22:35
 35/42 anonim ***** válasza:
17%

Tipikus baloldali rémkép eltúlzás, szándékos félrevezetés és eltúlzás ezt is büntetni kéne már.

Téged ezért érdekes miért nem pontoznak le ha hazugságot írsz?

Zsorigórol másolom a cikket:

Bayer Zsolt szóban forgó szombati írásában a szigethalmi esetre utalva úgy fogalmazott, hogy "gyáva, undorító, kártékony állatok" késeltek. Hozzátette: "a tények pedig ezek, a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. (...) A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. (...) Állatok meg ne legyenek. (...) Ezt kell megoldani - de azonnal és bárhogyan!" - zárta írását.

Ebben le van írva hogy "EZEN RÉSZE ÁLLAT", nem tudom minek neveznéd azt amikor rá törik az emberre a wc-t majd megszurkálják többször is, utána meg megfenyegeti a rokona hogy ha megszólal meghal...

Ennél nagyobb anarhiát,önbíráskodást,garázdaságot kitalálni sem lehetne, és az ilyen antiszociálist ki kéne zárni a társadalomból.

Ha egy zsidónak lefújja a szél a kipáját, már rohan a sok véresszájú ördögöt és világvégét kiálltva, míg ha egy átlag embert ilyen brutálisan elintéznek és a többi kiáll mellette az érdekes hogy nekik már ugyan ezt nem fogadják el, sőt tiltják.

De nincs kettős mérce a serpenyő egyik fele szerint, még akkor sem ha a másik serpenyő már leszakadt.

Az a Magyar aki annak vallja magát, és ezért az országért és annak nemzetéért tesz, óvja azt, gazdagítja és dolgozik a fejlődésért, a kultúra megőrzésért, és közben sehogy nem sem árt neki.

A sváb se tartja magát teljesen magyarnak, de tiszteli őket és országot, alkalmazkodik hozzájuk, betartja a törvényeiket, és dolgozik hogy ennek az országnak jobb legyen.

Ugyan ezt egy átlag cigányról nem mondhatod el, és ők maguk jelentik ki hogy nem is akarnak hozzánk tartozni, senki sem hívta őket, maguktól vándoroltak be ide, csak a Magyar túl befogadó és nem zavarta őket el innen mint más népek anno.

Aki lepontoz az önmagát köpi szembe, vagy számára nem érdek hogy Magyarországon a Magyarok békében jól éljenek.

2013. jan. 13. 22:38
 36/42 anonim ***** válasza:
0%

"Biztos félre értettem..."

Az nem az én problémám, de ahogy szoktam volt olvasgatni a sokszor "kultúrált, színvonalas" megnyilvánulásokat a különböző baloldalas site-okon, hát nekem ez jön le teljesen.

2013. jan. 13. 22:42
 37/42 tetro ***** válasza:
45%
Igazad van. Ferdítettem. Bayer nem az összes cigányt akarja megsemmisíteni. Csak a jelentős részét? Mennyi az? 60-80%? Vagy ne kínlódjunk számokkal?
2013. jan. 13. 23:03
 38/42 anonim ***** válasza:
37%

Most is ferdítsz. Direkt azért linkeltem be, csak nem emeltem ki mert gondoltam szöveg érteni azért már csak tud mindenki, de ez már a sokadik példa rá számomra hogy nem.

És már értem miért beszélnek arról hogy analfabéták kerülnek ki a 8 osztályból.

"A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. (...) Állatok meg ne legyenek. (...) Ezt kell megoldani - de azonnal és bárhogyan!"

Ebbe én sehol sem látom az erőszakra való nyílt utalást.

Persze mindenki azt látja bele amit gondol hogy tenni kéne...

2013. jan. 13. 23:40
 39/42 tetro ***** válasza:
24%
Furcsa, hogy a szövegértéssel jössz, de nem tudod értelmezni, hogy az ezek állatok, és azonnal meg kell oldani, hogy ne legyenek (létezzenek), neked mégsem azt jelenti mint a többségnek...
2013. jan. 14. 08:11
 40/42 anonim ***** válasza:

Nekem meg az a furcsa hogy azokat véded, akik akár téged is simán ugyanígy megölhetnének, vagy megsebesíthetnének.

Pedig látod, őket hidegen hagyja hogy mit tesznek mással.

Bár gondolom te valahol az elefántcsonttoronyban laksz, és csak a tv-ből, netről követed a valóságot.

2013. jan. 14. 17:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!