Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldal miért a bűnözők...

A baloldal miért a bűnözők mellett áll ki mindig?

Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 18:14
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
37%

ajaj na megjöttek a nagyokos liberálisok is a kérdéshez:) ti nem borsodban laktok mi? nahát ki gondolta volna hogy nem ott:)

nálunk 10 bűnözőből 9 cigány ez hogy lehet kedves 6# válaszoló? gyermekkoromban 5x raboltak ki hazafelé sétálva és egyszeresem magyarok ez hogyan történhetett? szerencsétlen véletlen csupán?

várom mielőbbi (liberális, baloldali, mindenki egyenlő csak mi nem, pedig valami furcsa módon egyikünket egész európába a háta közepére kívánja) válaszod.

2013. jan. 10. 20:09
 12/42 anonim ***** válasza:
75%

"egyszeresem magyarok ez hogyan történhetett?"

Egy szóval sem mondtam, hogy a cigányok nem lopnak, sőt ha figyelmesen olvastad ezt el is ismertem...

Igen, nem ott lakom, de jártam elég sokat borsodban (is), illetve Budapesten is elég rossz környékeken éjszaka és eddig nem volt semmilyen komolyabb atrocitásom sem. Furcsa nem? Ha nagyon akarja az ember, el lehet kerülni az összetűzéseket elég sok esetben. (De valóban, nem mindben.)

Más: Én kapásból tudok egy ismerőst mondani akit kiraboltak, de nem cigányok voltak.

"mindenki egyenlő csak mi nem"

Ezt a baromságot meg nem tudom honnan vetted, de inkább azt hiszem nem is vagyok rá kíváncsi.

Én kulturáltan kifejtettem a véleményemet. Ha neked más a véleményed, te is nyugodtan elmondhatod, de nem kell kapásból a másikat b*szogatni.

2013. jan. 10. 20:24
 13/42 tetro ***** válasza:
69%
Értem. Aki nem bólogat, az liberális vagy zsidó vagy cigány vagy b@zi. Habár a kérdésemben nem volt pártállás... Bármelyik párttól kérnék olyan törvényjavaslatot, ami a bűnözőket támogatja.
2013. jan. 10. 20:26
 14/42 anonim ***** válasza:
7%

14-es, ez hülyeség.

Én magam is zsidó származású vagyok ,még a vezetéknevemen is látszik, de személy szerint az összes cigány jogvédőt börtönbe csukatnám be a cigányok közé, bűnpártolásért , bűnözés elősegítéséért , közbiztonság rombolásért.

A baloldali emberek is bűnözők csak másképpen.

Sok van már a számlájukon.

2013. jan. 10. 20:54
 15/42 Dick Esmen ***** válasza:
Lásd pl. Szafarov.
2013. jan. 10. 20:55
 16/42 tetro ***** válasza:
93%
Na még egyszer. Melyik párt támogatta, mikor és mivel a bűnözést?
2013. jan. 10. 20:56
 17/42 anonim ***** válasza:
39%

13#

ez nem baszogatás félre ne érts, csak ez a tipikus sablonszöveg hogy mindenki követ el. ez nem jó ide mert mindenki követ el igen, de az arányok adottak és ez nem mindegy. szó sincs b*szogatásról elnézést is kérek ha neked ez úgy jött le.

"Ezt a baromságot meg nem tudom honnan vetted, de inkább azt hiszem nem is vagyok rá kíváncsi. "

azért elmondom, én inkább a jobboldali politikával szimpatizálok úgy érzem ők képviselik az én érdekeimet, szavaztam is rájuk, és fogok is, hacsak addig nem követnek el valami fatális hibát ami megmásítja a döntésemet.

na most ezért engem, az érdekeimet, a véleményemet a parlamentben ők képviselik. azért mondtam hogy csak mi nem vagyunk egyenlők, mert például jobbikot is, és így engem is, nyugodt szívvel le rasszistáznak ami számomra roppant sértő, pedig egy kicsi közöm nincs hozzá. visszahúzódó ember vagyok, egyáltalán nem erőszakos mint ahogy rám akasztják a jelzőket, se nem focihuligán, sosem voltam foci meccsen sem. amikor a parkolókban, vagy bakvásárlóközpont előtt, odajön egy hajléktalan akárki is legyen magyar vagy cigány nem nézem mindig szoktam adni aprót, vagy venni neki pár zsemlét.

ez csak egy politikai nézet, ugyan olyan mint a baloldali, csak az valamiért elfogadottabb, szóval szerintem a baloldal a rasszista mert például a novák elődös ügyben őt azaz engem is mivel engem is képvisel, azzal hogy a tömeg őt szidta, engem is szidott és le is n*ciztak az az engem is. szóval egy elnyomó kényszer uralmi jelképet akasztottak rá azaz rám és ezt üvöltözve skandálva tüntettek.

ez engem felkavart, és mélyen megsértett, hogy ilyennel azonosítanak és ezzel járatják le, a pártot engem a véleményem. emiatt a sértés miatt érzem úgy, hogy mi nem vagyunk egyenlők veletek a ti szemetekben, és hogy mi alattatok vagyunk "emberszámban".

2013. jan. 10. 21:08
 18/42 anonim ***** válasza:

@21:08: Köszönöm szépen a választ, de gondolom akkor te is át tudom nagyjából érezni, hogy mi van a másik oldalon.

Hiába "elfogadottabb", ugyan úgy pár ember alapján ítélnek meg mindenkit és kaptam én is nem kevés leszólást is ezért.

Én nem rasszistáztam le senkit sem a politikai nézetei miatt, nem szeretek általánosítani, de sajnos vannak a jobb oldal széle felé olyan egyének akik tényleg azok, emiatt ítélek el jobban a jobbos pártokat talán.

A statisztika az statisztika és igen, én nem tagadtam, hogy a cigányok között sok a bűnöző, de ugyan úgy köztük is vannak becsületesek is és egy bűnténynél nem kell rögtön mutogatni és cigányozni. (Ez is általánosítás, ahogy rasszistának nevezni egy jobboldali embert.)

2013. jan. 10. 21:19
 19/42 rémuralom ***** válasza:
100%

"nálunk 10 bűnözőből 9 cigány ez hogy lehet?"

Az, hogy tíz bűnözőből hány cigány, nem ugyanaz, mint hogy tíz cigányból hány bűnöző. Valószínűleg ez is nagyobb, mint a nem cigányok körében (bár statisztikáink nincsenek, úgyhogy sajnos még csak közelítő adatokkal sem tudok szolgálni), de ezt nem kell egyértelműen faji jelleggel magyarázni (mondjuk a szocializációval részben lehet, ha úgy nő fel a gyerek, hogy anyuci meg apuci őt küldi lopni, mert ő még nem büntethető, nagy valószínűséggel nem mintapolgárként fogja végezni), és főleg nem kell általánosítani, hiszen ha 10 cigányból x (x<10) bűnöző, attól még 10-x nem az.

2013. jan. 10. 21:38
 20/42 anonim ***** válasza:
57%

17#

a mindenkori kormány, és mindig. a nevetségesen enyhe büntetésekkel, és hogy nem lépnek fel erővel, például a sok lopással nem tudnak mit kezdeni, és sok mindennel nem sorolhatnám.

például nézzük a rendőr pszichológusnő sajnálatos esetét, tipikus példája. az elkövetőnek már a bűncselekmény elkövetésekor rég börtönben kellett volna lennie, de a kormány jobbnak látja, hogy az úton traffipaxozzanak a rend őrei.

nyilván jobb ha 30 ezer forint plusz jön be autónként mint naponta 300 ezer megy ki egy gyilkos keresése miatt.

19#

szívesen a válasz:) igen valahol igazad van neked is, szerintem is mindkettőnknek ez nyilvánvaló. de a magyar nem cigányozhat és a többi mert rasszista, de a baloldal nyugodtan n*cizhat bárkit gond nélkül:) érted az iróniát?:) szóval nálatok a pont:D ezek ugyan olyan sértők:)

ja és nemhogy a kormány engedélyezte eme szörnyű jelkép ráakasztását emberek egy csoportjára, de ő maga volt a felbujtó, szóval hogy legálisan cselekedtek az nem kérdés, maga a kormány tette ezt:)

(kormány alatt bajnaira gondolok, de a kormány sem szaladt segíteni hogy emberek egy csoportját skatulyázzák be, mint ahogy ezt a jobbikról állítják és mégis a baloldal tesz ezt.)

szóval ilyen formán nem lehet szólni, de a jobbikot lehet mocskolni:) remélem érted az iróniát:) köszönöm a válaszokat jót csevegtünk.

2013. jan. 10. 21:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!