Egy bíró kijelentheti a tárgyaláson, hogy mindenképpen téged fog vesztesnek kimondani, még akkor is ha bizonyítva van (lenne ha akarná a bíró) te előrelátóan, gondosan jártál el?
Előre nem jelenthet ki ilyet természetesen.
Hogy mi van "bizonyítva" azt viszont ő dönti el, ha nem értesz egyet, erre való a fellebbezés (amennyiben első fokról van szó).
Tisztelt Országos Bírósági Hivatal!
Nagyon sokat gondolkoztam azon,hogy írjak-e Önöknek,de nem hagy nyugodni az eset.
2013. január 08-án volt a tárgyalásunk amin a bírónő kijelentette a férjemnek "hogy úgyis őt hozza ki vesztesnek" ez rettenetesen felháborít engem!
Nagyon zokon vettem,hogy a peres ellenfelünk a bírónő korábbi felszólítására megküldte a levelét mely 2012.december 19-re megérkezett a bíróságra,de abból sem az ügyvédünk sem mi nem kaptunk tájékoztatást,csak a tárgyalás napján 2013 január 08-án szereztünk tudomást! Az az érzésem a bírónő ellátja a kirendelt vagy fogadott ügyvéd szerepét peres ellenfelünknél?Birtokvédelem címen fut a per a Székesfehérvári Városi Bíróságon Sajnos a lakóhelyünkön lévő Önkormányzatnál nem ismerik,ha valaki rágalmaz annak kell bizonyítani! Hiába küldük meg postai úton feléjük a dokumentumokat azokat nem olvasták el,ránk küldték a végrehajtót! Ennek nyomán kerültünk a Székesfehérvári Bíróságra és azért mert kerítést építettük!
Jelenleg szüneteltetjük az eljárást és szeretném ha mindaddig szüneteltetve lenne amíg más bírót nem kapunk!
Az általa lefolytatott eljárásból hiányolom azokat a bizonyítási eszközöket amik a rendelkezésére állnak,de idáig nem lett felhasználva!
Nem értem:
Miért nem lett megidézve az a földmérő aki a kerítésépítés megkezdése előtt kijelölte a telekhatárvonalakat melynek nyomán készítettük el a kerítést?
A bíróság által kirendelt igazságügyi szakértő írásbeli véleményét figyelembe vették? Őt miért nem hívták tanunak?
Nem idéztek engem sem,holott mindent én intéztem a kerítésépítés kapcsán,mi több az akkori eseményeket lefotóztam!
Gyanítom a bírónő szociális érzékenységét találta el a peres ellenfelünk levele.
Minden alkalommal elmondja a bírónőnek mennyire beteg. Szeretném ha cserélnénk ingatlant a bírónővel nemcsak azért,hogy lássa a nagybeteg asszony aki önmagánál nagyobb talicskákkal rohangászik,hanem azért is:milyen lehet annak közelébe élni akinek az állandó feljelentgetésétől kell félni!
Szeretném megkérni a fent említett iktatószámon futó ügy kivizsgálását!
Remélem nem jelent gondot az,hogy a férjemet perelte be a szomszédom és most én mint a felesége kérek segítséget Önöktől!
Előre megköszönöm az intézkedésüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!