Mennyire "fairplay", hogy a tegnapi birkozason (magyar-koreai) roman volt a biro?
Figyelt kérdés
Egy tv musorban emlitette valaki, es engem is elgondolkodtatott. Nektek mi a velemenyetek?2012. aug. 8. 13:42
2/9 anonim válasza:
Teljesen rendben van. Egy szövetségi rendszerbe tartozunk Romániával, és magyarok rengeteg területen zökkenőmentesen együttműködnek a románokkal. Egy mérkőzés bírójától is elvárható, hogy az esetleges negatív érzéseit, ha egyáltalán vannak, ilyenkor félre tudja tenni. Nem kell túldimenzionálni ezt az ellenségeskedést. (A tegnapi birkózást nem láttam.)
3/9 hollófernyiges válasza:
Ha meg japán bíró lett volna, akkor arra fogták volna, hogy a másik ferdeszeműnek kedvez. Max. akkor lett volna jogos ha a bíró nacionalista párt tagja vagy lettek volna korábban magyarellenes kiszólásai.
4/9 anonim válasza:
Mindez igaz amit az előttem szólók elmondtak de az is igaz hogy hallottunk már bírói részrehajlásról is. Reméljük ebben az esetben ilyenről nincs szó.
6/9 anonim válasza:
Sajnos tény hogy a románok nagy része utál minket. A birkózáson nem történt semmi szabálytalan, rá tette a kezét, csak az túl gyorsan leesett a földre. Szánalmas hogy a románok ilyen szinten állnak bosszút csak azért mert átlagban a sportokban (is) jobbak vagyunk mint ők.
7/9 anonim válasza:
Kedves első!
Képzeld nem az Echo Tv-n,hanem a TV2 Mokka c. műsorban. :)))))))))) -.-"
8/9 anonim válasza:
2-esnek nagyon igaza van. A bírók esküt tesznek a függetlenségükre. De ha már így gondolkozol rossz véleménnyel mindenki lehet a magyarokról, vagy épp szimpatizálhat a másik féllel is.
9/9 anonim válasza:
3. válaszolóval nem értek egyet, mivel a japánok jobban szeretnek minket, mint a koreaiakat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!