Mi a véleményetek a magyar-román zártkapus meccsről?
"Nyilván aki zsidózott izrael (kisbetűvel) ellen annak is van felelőssége."
Nem, nem annak IS van felelőssége, hanem az a felelős. Tehát rajtuk kéne számon kérni, az ő pofájukat kéne beverni ezért, illetve legközelebb beverni, ha ilyet próbálnak.
" Meg annak is aki kitalálta, hogy izrael ellen játsszunk (egy kis zsidózás borítékolható). "
Már miért lenne ez magától értetődő, hogy akkor állat módon kell viselkedni? Ismételten: aki nem képes ember módjára viselkedni, az ne menjen emberek közé.
Otthon, tv előtt azt csinál, amit akar, de hogy az én országomat ne járassa le a primitívségével, és ne csesszen ki vele így, az alap, és elmegy a büdös francba ezért.
Az ilyen csak az országnak okoz óriási károkat, és erre még büszke is a primitív barma, hogy milyen f@sza legéyn volt - pedig ha egy ki gerincük is lenne, legalább most süllyednének el, hogy mit okoztak.
"A fifa és a sportszerűtlen drukkerek is, ugyan abba a bűnbe estek: kollektíva mindenkit büntetnek ...."
adott esetben nem lehet nem kollektívan büntetni - és egy közösségnek saját felelőssége, hogy a saját szennyét kordában tartsa - ebben nagyon adós az MLSZ (tehát videók+beléptető rendszer, és az ilyen állatokat egy életre kitiltani a meccsekről), de adósak az az úgynevezett normális többség, amelyik az állítások szerint nagy többségben van, de mégis megtűri ezeket az állatokat.
Én gondolkozom rajta, hogy a legközelebbi meccsre össze kéne verbuválni egy ütősebb bandát, aztán ha megint nekikezd ez a primitív csőcselék a hazám lejáratásának, és károsításának, akkor tenni róla, hogy azt abbahagyják.
Én ideges vagyok, mert nagyon szerettem volna kimenni erre a meccsre, egy jót ordibálni a románoknak.
Ezúton szeretném "megköszönni" frusztrált agyhalott zsidozóknak, akik csak emiatt mentek ki, a fociról meg semmit nem tudnak.
Magyar-Svéd meccsen végig cigányoztuk Zlatant sose volt belőle baj, ez egy meccsen normális dolog.
egyébként a Steaua is megkapta a büntetését (2 zárt kapus meccs azt hiszem).
kérdéshez:
sajnálom, mert nagyon ki akartam menni rá. remélem h enyhítik annyiban, h nem ez a meccs lesz zártkapus. amúgy meg nem értem h miért kellett ezt csinálni a szurkolóknak, a zsidózásra meg a négerek szidására egyből ugrik a fifa.
Tizeniksz éve volt egy román rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság, ahol Magyarország-Románia elődöntőt játszottak Bukarestben. Pikáns.
Kezdődött azzal, hogy az albán himnuszt nyomták le a magyar helyett a rendezők!
A lányok azt mondták, hogy addig nem kezdik el a meccset, amíg nem hajlandóan eljátszani.
Aztán végül odamentek a lelátóhoz, a magyar szurkolókhoz és együtt énekelték el a himnuszt.
Román füttykoncert. Dobálás, anyázás. Bozgorozás.
Végig a meccsen.
Elhúztunk pár góllal, erre lemegy a világítás tíz percre.
Persze tök véletlenül.
Visszajön a világítás, egyenlítenek a románok, majd újra magyar előny. Villany leó. Ismét x percre.
Megint feljönnek a románok.
A vége magyar győzelem és a döntőt is behúztuk.
Mocsai első aranya. :)
Szankció?
SEMMI!
Dunaszerdahelyi tömeges magyarverés.
Szankció?
Veszprémi kézi szurkolóknak megtiltja az EHF, hogy elénekeljék a magyar himnuszt. Komoly pénzbírságot hoznak kilátásba!
Hallottatok róla, hogy azelőtt (vagy azután) bárkit is szankcionáltak volna himnuszéneklésért?
Csak a magyar fáj nekik?
GYEREKEK, EZT CSAK VELÜNK MERIK MEGTENNI!
LÁBTÖRLŐK VAGYUNK! ÉBRESZTŐ!
Román lobbit érzek az ominózus focimeccs hátterében.
Politika az egész, ne tessék bedőlni a hirtelen hiperszenzitív hipererkölcsös UEFA-nak!
Előszedhettek volna egy 1981-es mérkőzést is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!