Az Mszp miért szövegel folyton, hogy mit kéne tenni, de amikor ők voltak 8 évig akkor miért nem tettek semmit?
Ez olyan mint a focimeccs. Mindig a néző tudja jobban mit kéne fújnia a bírónak....
Rá kéne már jönni, hogy mindegy... MSZP, FIDESZ, vagy a többi. Egy kutya. Nekik jó lesz, nekünk nem. Mind 2 pártnak vannak jó illetve rossz ötletei, de ha megfigyeled, ha MSZP van hatalmon és kitalál valamit ami jó lenne a FIDESZ hurrogja le, ha a FIDESZ talál ki valamit ami jó lenne akkor az MSZP. A Magyar politika nem a kompromisszumokról szól, hanem a hatalomról. A többi színjáték...
Az MSZP túl sokat szövegelne? Én nem nagyon vettem észre, épp ez a problémám.
2010-ben abban a hiszemben szavaztam rájuk, h adok nekik egy utolsó esélyt. Hátha ellenzékben visszaadnak a fidesznek egy kicsit abból, amit ők kaptak ez előző 4 évben. Gondoltam megtehetik, megengedhetik maguknak az agresszív ellenzéki kommunikációt, mivel semmi veszteni valójuk nincs. Ehelyett mi történt? Semmi! Inkompetens idióták gyülekezete. Várják a sült galambot, hátha majd annyira megutálják a fideszt annyira, h ők visszakerüljenek oda, ahol voltak. Tenni nem akaró, vagy legalábbis nem képes banda. Nagyon kiábrándultam belőlük.
""Nem az a baj, hogy nem tettek semmit. Pont az a baj, hogy tettek..""
Így igaz!
Ha nem tettek volna semmit, most nem lennénk a béka s@egge alatt - eladósodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!