Mi a véleményetek arról, hogy a zsidó hitközség azt akarja, hogy történelmi atlaszaink a zsidó nép történetével meg holokauszttal legyen tele?
Meg még arról, hogy a zsidóknak meg a cigányoknak nagy vonalban mi köze van Magyarország történelméhez, mert valami ilyesmit mondott a rabbi?
Talán ők harcoltak a törökökkel vagy küzdöttek a tatárokkal??
Én nem vagyok fasiszta, sőt nagymamám holland zsidó volt. De hogy gondolod hogy a zsidó kisebbség álltal felépítet összefonódások potekcionizmusa, és korrupciója mellet bár mi is válltozhatna. Felőlem élhetnének mint Marci hevesen és maradhatnának mind egy szálig a pozíciójukba, de vedd már észre hogy akkor mi pusztulunk ki! Nem velükv van a baj , mi oda adtuk a bizalmat nekik de ők visszaéltek és élnek vele. Mára már olyan szinten lopnak hogy egy fék az egész nemzetnek amibe belehalunk.
Miért nem csinálták tisztességesen és jól amivel megbíztuk őket és akkor most ha 300 000 lenne a minimálbér mindenki éljenezné őket. Vagy nem ?
régen jártatok iskolába ahogy látom.
ezek mind benne vannak a könyvekben és atlaszokban....;)
Bocs, elírtam, nem emberke, hanem emberek.
Amúgy pedig a cigányok történelmi szerepéről csak annyit, hogy a Rákóczi szabadságharcban ők voltak a hírvivők, pontosan az életmódjuk miatt mozoghattak szabadon. Közismert volt, hogy vándorolnak, ezért nem volt feltűnő egy cigánykaraván. A mesterségeik is sokat segítettek a katonáknak, nagyon jól értettek a lovakhoz. Arról nem ők tehetnek, hogy a tudásuk fölött eljárt az idő. ( Nem csak ők vannak így ezzel a korral )
nem is a zsidó hitközség (MAZSIHISZ) akarta, de mindegy
primitív állatok
ami a zsidókkal történt, vagy történik az fog történni a népekkel is.
nehéz ezt bizonygatni,pláne mert még nincs vége a történetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!