Te hogyan oldanád meg a katasztrofális közbiztonságot?
100 ezer forint alatt kéz levágás (rokkantsági nyugdíj ilyen esetekben nem jár) 100 ezer forint felett kézlevágás +10-20 év börtön, 500 ezer forint felett halál.
Lopás és rablás,sikkasztás, egy kutya mind.
Ez lenne a legjobb, na de ez a 21. század.
Ezért mindenképpen súlyosbítanám a kiszabható büntetés arányát (például 5 évnél kezdődne egy bicikli ellopása)
Aztán persze a börtönöket is át kéne szervezni,hogy ne az adófizetők pénzéből éljek a sok tetű, nekik kéne dolgozni ,és maximum(esetleg) kiegészíteni egy kevéssel ha az nem lenne elég.
Szerintem mindjárt más lenne a helyzet.
Aztán hirtelen egymillió ember lenne börtönben. Mondjuk körbe is lehet keríteni Pestet...
Általában ott csökken a bűnözés, ahol gazdaságilag fejlődik egy ország. Ahol nincs állami szinten korrupció meg ilyenek. Felülről kellene változtatni. Először is akik vezetik az országot, legyen felelősségük. Gyurcsány mondjon le, ha lebukik a beszédjével. Viktor mondjon le ha kiderül, hogy hazudott ő is a választási kampányban végig. Schmidt mint az állam méltóságának szimbóluma ne bizonygassa két hónapig a nyilvánvaló ellentétét. Az egész oktatást alapvetően reformálni kéne. Hogy a szegény gyerekek felzárkózhassanak. Meg ne éljen több százezer gyerek a létminimum alatt. Mert onnan a bűnözés egyenes út. Ilyenek. De biztos nem egymillió ember bebörtönzése a megfelelő.
1. cigányok nem paterolhatod ki az országból. egyszerűen azért mert ilyet nem lehet. a másik meg, hogy nem tudod meghatározni egzaktan, ki cigány
2. munkahelyeket lenne teremteni így is. nem nagyon megy a kormánynak. ha kevesebb segélyt fizetnének ki, közvetlenül az sem érintené ezt.
Akkor ennyit a megoldásaidról. Köszönjük, hogy gondolkodtál rajta azért.
"a másik meg, hogy nem tudod meghatározni egzaktan, ki cigány "
Azt csak nyugodtan bízd rám. Én majd meghatározom.
tetrokám, maradjunk már annyiban, hogy a nyugat ugat nekünk, hogy ne cigányozzunk, ellenben a BBC valamelyik nap a főoldalon hozta, hogy 6 CIGÁNY szedte fel a vasúti kábeleket Angliában!
Ellenben veled, én olyan országban szeretnék élni, ahol ha VALAKI bűnös akkor azt előttem fejbe lövik, és ebből adódóan indulhat az integrálódás!
Az első válaszolónak van igaza: minigunnal
Ment a zöld pacsi!!!
"tetro válasza:
1. cigányok nem paterolhatod ki az országból. egyszerűen azért mert ilyet nem lehet..."
tetro, időnként lapozd fel a BTK-t is azért. Feketén-fehéren ott van számos bűncselekménynél: "mellékbüntetésként kitiltásnak is helye van".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!