Szerintetek a Jobbik helyretenné a közbiztonságot?
Ebben az egyben 100%-os teljesítmény lenne. Cigányok megszabályozva, ha kell kitoloncolva. Erősebb rendőrég - a rendőr visszalőhet, ha olyan van, Te is megvédheted magad, szabadabb fegyverviselés, Unió seggnyalás felfüggesztése...
Persze más területeken meg fejjel a falnak.
Nem vagyok jobbikos de szerintem javúlna.Ők azok akk a cigány problémát próbálnák megoldani.A bűnelkövetők nagy része cigány,a börtönök 80%-a cigány lakos!A jobbik az amelyik skat foglalkozik a cigány problémával.
Egy nem jobbikos!
ma 11:11 vagyok
Lásd magyar gárda.Ami jó ötlet volt mert a cigányok akkor vissza vettek az arcukból és elrettentő volt nekik már csak a jelenlétük is..de úgy gondolom hogy rendőrségen is lennének átrendezések és szerintem a jobbik az akik nagy hangsúlyt fektetnek az ezzel kapcsolatos ügyekre.Írtam ezt mind úgy hogy nem jobbikos vagyok se nem rasszista
"Cigányok megszabályozva, ha kell kitoloncolva. Erősebb rendőrég - a rendőr visszalőhet, ha olyan van, Te is megvédheted magad, szabadabb fegyverviselés, Unió seggnyalás felfüggesztése... "
Megszabályozva, kitoloncolva... hagyjuk már ezeket az általános blablákat. Jogállamban próbálj meg gondolkozni és egyből látod hogy nincs ilyen egyszerű megoldása.
A rendőr most is visszalőhet, és nem igazán jellemző, hogy lövöldöznének rájuk. Fegyvereket adni a polgárok kezébe. Na ez a nagyszerű, mindent megoldó húzás. Grat.
Az únióról meg annyit, hogy mi vagyunk a legköcsögebbek velük. Az egyezségek ránk eső részét rendre cseszünk betartani, ígérgetünk, ígérgetünk, és megint nem tartjuk be.
"A rendőr most is visszalőhet, és nem igazán jellemző, hogy lövöldöznének rájuk"
Nem, csak általában megverik őket. :O Na ilyet próbáljanak meg a jenkiknél, ott először odadurrantanának, majd aztán kérdeznek!
"Jogállamban próbálj meg gondolkozni és egyből látod hogy nincs ilyen egyszerű megoldása."
Pl. a jogok mellé mostmár időszerű lenne ugyanúgy kötelezettséget is adni egyeseknek. Ennek az egész szituációnak az egyik legnagyobb oka a pozitív diszkrimináció.
Amúgy meg a franciák, olaszok tojnak az eu-ra, azért toloncolják kifelé a sok bevándorlót! :)
Én sem bírom a cigókat. De ez vicces:
"Cigányok megszabályozva, ha kell kitoloncolva."
Hova toloncolnád ki a cigókat? :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!