Azokat az orosz katonákat, akik nálunk nőket erőszakoltak, ártatlanokat lőttek agyon, soha nem vonták felelősségre, és soha nem is fogják?
Olvasd el ezt, és megtudod: 33 embert lőttek agyon ezek az állatok, és ez csak egy falu, mellesleg egyik áldozat a rokonom volt:
"fogalmad hogy a dicső magyar hadsereg hős vitézei oroszországban hány polgári személyt gyilkoltak le? És újvidéken? És miért támadta meg oroszországot a dicső magyar hadsereg?"
Szerintem ez nem a kérdéshez tartozik! Nem itt kellene a hungarofóbiádat levezetni!
Kérdezd meg a hadtörténeti intézetben hány orosz polgári személyt gyilkoltak meg a magyar katonák!Az orosz ellentámadás pont emiatt volt olyan megsemmisítő!A polgári lakosság miatt kiket a magyarok bolsevistáknak neveztek, csak egy baj volt ők a Don-kanyarban a hazájukat védték.
Amúgy meg német katona a pincénk elött nem állt őrségben akkor mikor a németek uralták ezt a városrészt.
"Nem itt kellene a hungarofóbiádat levezetni"
Nekem semmiféle fóbiám nincs én ott voltam megéltem tapasztaltam, ezt igazságnak kell nevezni nem másnak!Nem értem miért hangzanak el hazugságok? Nekünk a városban óriási családunk volt semmiféle atrocitásról nem tudok!Pedig nem kisvárosban laktam!
Hát nem tudom a 63%-os hol lakott, nem is érdekel, de nem értek vele egyet.
Én bármelyik szülőmet, nagyszülőmet, dédszülőmet megkérdeztem, mind azt mondta, hogy az oroszok borzalmasak voltak. Szabolcsi vagyok, szóval erről a helyről tudok nyilatkozni. Egy idős néni egy előadáson is mesélte, hogy mikor a németek kis időre kizavarták innen az oroszokat, akkor a lakosság könnyes szemmel, örömmel fogadta őket, szinte sírtak az örömtől. A ruszkik egy templom pincéjébe akartak gránátot bedobni, pedig csak civilek rejtőztek el ott. Azt mondják sorra erőszakolták a nőket, és erről dédnagyanyám is mesélt, hogy bújtatták a lányokat az oroszok elől. A németekkel messze nem volt ennyi probléma. Ők sem voltak a szőke herceg fehér lovon képmásai, de náluk volt rend, erkölcs.
A kérdésre válaszolva: Háború volt, nem is igazán ellenőrizték mit csinálnak a katonák, és mivel az oroszok - is - győztek, ezért nem vonják felelősségre a katonákat. Meg azokból szerintem már a 90%-a nem is él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!