A jelenlegi alkotmány vagy inkább a Szent Korona alkotmánya az amit szívesebben látnál mint Magyarország alkotmánya?
Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 14:50
1/14 anonim válasza:
Egyik sem! Újra kellene írni az egészet!
3/14 anonim válasza:
Újat! De mit takar az a szent korona tana? Mert minden jobbikos nagymagyar erről beszél, de nem tudom pontosan mi foglaltatik benne.
5/14 anonim válasza:
Ujjat kellene !
De az sem ér semmit sőt, semmi nem ér semmit ha a betűi és nem a szellemisége alapján alkalmazzuk !
6/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolóval egyet értek!
2009. aug. 24. 19:53
7/14 anonim válasza:
Vissza kéne állítani szerintem a királyságot, ez a demokrácia ezerszer rosszabb mint egy királyság,a mostani egy diktatúrához hasonlítható,szólásszabadság nuku.Talán a Jobbik lesz majd az egyetlen párt amely a magyar nemzetet "helyreállítja".
8/14 anonim válasza:
A SzentKorona- tanra szavazok.
9/14 anonim válasza:
Elolvastam a tant, baromság. Erre nem lehet modern országot alapozni.
A királyságot nem tudjuk visszaállítani, nincs kivel, nincs kiknek. Akinek ez fontos, költözzön Dániába vagy Szaud-Arábiába.
10/14 anonim válasza:
Az alkotmány jó és rendelkezik a szabadsághoz való jogról, a szentkororna baronság meg valahogy nem nézi jó szemmel ha valaki például nem istenhívő, stb
maga a fogalom, amelyek szerint ez érvényesülni akar már szembenállás az egyén vallási és politikai nézetvállalásával, és az már maga a diktatúra.
Elmentek a fenébe ezzel a hülyeséggel...
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!