Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország mely vidékén a...

Magyarország mely vidékén a legjobb és hol a legrosszabb élni?

Figyelt kérdés

2012. dec. 25. 00:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
61%
A leggazdagabbak nem a rózsadombon élnek, hanem a budapesti agglomerációban...
2012. dec. 25. 09:09
 12/24 anonim ***** válasza:
64%

Végigsoroltátok az ország keleti határa mentén levő megyéket, mint a legrosszabb helyzetben levőket.

Régen van olyan érzésem, hogy Szolnoktól délre, és Kecskeméttől keletre az országrész már nem is tartozik Magyarországhoz?

Még a felsorolásban sem szerepel az ország dél-keleti része, mintha a világon sem lennénk, nemhogy bármi ipar, vagy egyéb munkalehetőség erre kanyarodna, hogy esetleg nekünk is legyenek esélyeink. ???? :))))

2012. dec. 25. 09:41
 13/24 anonim ***** válasza:
86%
Én most költöztem az Őrségbe Baranyából, csuda jó hely, azt kell, hogy mondjam. Kövezettek meg, hogy rasszista vagyok, de már csak az, hogy nincsenek feketelábú indiánok, az fényévekkel élhetőbbé tesz egy vidéket, pedig aztán itt sincs gazdagság, vagy sok munkahely meg ilyesmi.
2012. dec. 25. 10:28
 14/24 anonim ***** válasza:
74%
Buda egyes keruletei es a nyugati hatarszel, azon belul is Sopron es kornyeke a legjobb szerintem. Bar mar messze nem olyan itt sem mint regen mert az osztrak sem jon at annyira vasarolni mint anno, de aki kint dolgozik annak fiatal felnottkent megvan mindene hitelmentesen es nem kell hozza diploma, sima szakmunkaval is nagyon jol elvagy. Raadasul Ausztriaban egy evben 14x kapsz fizetest.
2012. dec. 25. 10:41
 15/24 anonim ***** válasza:
90%
Legrosszab nem Kelet-Magyarország, hanem az Ormányság, legalábbis az az ország legszegényebb régiója (80%munkanélküliség) és tele van kormos talpúakkal...
2012. dec. 25. 11:09
 16/24 anonim ***** válasza:
87%
Ormányság = Ormánság
2012. dec. 25. 11:36
 17/24 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem nem is az a lényeg hogy vannak eléggé lecsúszott régiók, hiszen minden országban van rá példa.

Hanem hogy lassan az ország 80% számít lecsúszó vagy lecsúszott régiónak.

Illetve, hogy sehol semmi elképzelés nincs arra hogy változzon a helyzet.

2012. dec. 25. 13:14
 18/24 anonim ***** válasza:
85%
A budai agglomeráció a legjobb, a Pilis környéke. Rózsadomb annyira nem menő, az csak jól hangzó hely, élni szerintem nem a legjobb. Forgalmas, meredek, csúszós, 11-es busz eregeti a bűzét 10 percenként.
2012. dec. 25. 22:20
 19/24 anonim ***** válasza:
67%
Nyilvánvalóan az ország északi - keleti részén a legrosszabb élni. De ez attól is függ, hogy melyik társadelmi "rétegnek", mert például a cigányoknak borsod és szabolcs megye kifejezetlen paradicsom hisszen ott már "megszokot" a cigánybűnözés sokszor feljelentést sem tesznek (főképen az egyedűl élő öregek) ha elopják a kerítést vagy egyébb "aprób" dolgot a pincékből, kertekből Egy borsodi faluban laktunk (szerencsére már elköltöztűnk) ott sok cigány lakik. Nemrég történt, hogy egy egyedűlélő rokkant (nem öreg) embert fél napra bevitek a korházba kivizsgálásra mire hazaért elvitték a házból a tv-ét ágyat kalyhát. A faluban a kerítéseket már mindenhól elopták. A cigányok retegésben félelemben tartsák a még ottélő kevés magyar családot. senki nem mer feljelentést tenni mert akkor jön a "dá-dá" Az üresen maradt házakról a tettőt lelopják az ajtót ablakot tokostól kiszedik. Ez nem azért van mert szegények a magyarok is ugyanazt a segélyt kapják mint ők mégsem tesznek házakat falvakat tönkre és nem azt lesik mikor mit lehet lopni. Ez a "megszokot" dolog náluk.
2012. dec. 26. 12:10
 20/24 anonim ***** válasza:
67%
Ha a robotként élő, gondolkodni képtelen és savanyú, antiszoc embereket nézzük, Tatabánya mindent ver. Igaz munka lelhető, a szalag mellett a vegyszergyárban, 12 órában bagóért, de mégis örülsz, ha már megélsz...
2012. dec. 26. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!