Miért olyan nehéz dolog megtisztelni hazánkat, Magyarországot azzal, hogy vigyázzva, azaz mozdulatlanul, oldalra zárt egyenes, vagy imára kulcsolt karral állunk ÉS éneklünk a Himnusz alatt?
Nem a Himnusz miatt negatív a magyar emberek gondolkodása, hanem pont fordítva: azért lett ilyen a Himnuszunk is, mert a magyar ember mentalitása eredendően ilyen. Tették ezt a századok, azaz a történelmünk.
A válaszolókat elnézve: elképesztő, hogy mennyi buta ember lett, Kölcsey forog a sírjában. Tisztelet persze a kivételnek. Direkt nem jelölöm meg, hogy mely válaszokra gondolok, hogy ne sértsek meg senkit, akire nem vonatkozik, az úgysem veszi magára. Viszont ez szomorú, és hűen tükrözi mindazt, amit az elején a kérdésben leírtam.
Hehe... Titkárnőmaradék lettem. Ez nagyon oké. :) Még valaki? Zsidó? Cigány? Komonyista? Hazaáruló? Idegenszívű? Naaa, mondjatok még rám ilyeneket! És szavazzatok is le sokszor, mert szeretnék mihamarabb 85%-ra esni. :)
Álszent, demagóg banda... Nem tudjátok eldönteni, mit érdemes tisztelni, és mit nem. Aki élvezetet talál abban, hogy dédelgesse a búvalb*szottságát, és "Magyar Nemzeti Jellemvonásként" értékelje a hülyeséget, az meg is érdemli, hogy az egész életét végigsírja egy rothadó társadalom szemétdombján ücsörögve. Pedig nem lenne nehéz eltakarítani a szemetet, csak akarni kellene, és abbahagyni végre a múlton való siránkozást meg a gyűlölködést. Erre azonban sokan képtelenek. Inkább sírnak, mint egy kupac emós a sötétben, mert nem képesek kicserélni a villanykörtét...
A válasz megírásának időpontja: ma 15:26
nekem az az érzésem, hogy a 23 éves értelmesebben írt, mint sok más - akár idősebb - hozzászóló.
ha vki más véleményen van, akkor azt miért kell ocsmány stílusban lehurrogni? talán nem lehet véleménye?
Kedves Kérdező!
Igazat adok neked mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!