Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon mi okozhatta, hogy...

Vajon mi okozhatta, hogy Robert Fickó kitiltotta Sólyom Lászlót Révkomáromból? Az eurót hamar bevezette Szlovákia, de ugye az európai viselkedés már nem megy?

Figyelt kérdés
Szégyellje magát Szlovákia, főleg ez a fickó!
2009. aug. 23. 18:44
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Gyerekek! Úgy tennénk meg nem tennennénnk...Ha az öreganyámnak kereke lenne autóbusz lenne! Ugye?

Nos Ti azonban tettek is valamit, ami egy tényleges tett.

Az európai únió határain belül gátoltátok egy diplomatata mozgását, aki történetsen a magyar államfő volt! Csúfos, szégyenletes cselekedet!!!

2009. aug. 23. 22:12
 32/36 anonim ***** válasza:
39%

Én nem mondta, hogy helyes cselekedet volt. Elmondtam az okait, ennyi. Nyújtsatok be panaszt az EU-nál!

Arra azért kíváncsi lennék, hogy hányszor jár Magyarországra szlovák politikus (állami vezető) szobrot avatni!

2009. aug. 23. 22:24
 33/36 A kérdező kommentje:

Itt egy masszív válasz Jon Slota meg az okostojás Fickó megnyilvánulásaira:

[link]

2009. aug. 23. 22:45
 34/36 A kérdező kommentje:
22:24! Megfordítod a tényállást. Persze, hogy nem jön szlovák állami vezető ide szobrot avatni, mivel alig van (ha van egyáltalán, én nem tudok róla)! Viszont nekünk magyaroknak ott vannak történelmünk gyökerei, ahol Ti éltek! Ha ezeket a gyökereket elkezditek vagdosni, akkor én illetve mi nem állunk jót magunkért! Fogd fel!!!
2009. aug. 24. 18:40
 35/36 anonim válasza:

na ez nekem kicsit sok volt

1. nem FicKó hanem Fico...ha már szidod akkor legalább a nevét írd le rendesen

2. tudjátok nekünk itt Szlovákián nem olyan könnyű mint ahogy ti gondoljátok...a szlovákok azért nem szeretnek meg mi magyarok vagyunk, a magyarországi magyarok pedig azért nem fogadnának be mert "szlovákok" vagyunk :S

persze vannak ellenpéldák, nekem is vannak szlovák rokonaim és nagyon nem szeretem ha lemondják őket, mert néhány hülye ember miatt ott a parlamentben még nem kéne általánosítani és lemondani egész Szlovákiát, elfeledkezve arról hogy mivel ugye ez a terület is Magyarországhoz tartozott, mi is ugyanolyan értékű emberek vagyunk mint ti :S

2010. febr. 22. 19:11
 36/36 anonim ***** válasza:

Amúgy nem az EU-s határok járhatóak át szabadon hanem a Schengeni határok.

Svájcba is átjárhatsz csakúgy megállás nélkül pedig nem EU tag, viszont a nem Schengen Írországba már nem mehetsz igazolvány vagy útlevél nélkül, hiába EU tag (és nem csak azért mert muszáj repülőre vagy hajóra szállni)

2023. okt. 1. 09:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!