Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon mi okozhatta, hogy...

Vajon mi okozhatta, hogy Robert Fickó kitiltotta Sólyom Lászlót Révkomáromból? Az eurót hamar bevezette Szlovákia, de ugye az európai viselkedés már nem megy?

Figyelt kérdés
Szégyellje magát Szlovákia, főleg ez a fickó!
2009. aug. 23. 18:44
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
57%
20:00: Attól mert egy barom a szlovák kormány, nem kell az egész országot rögtön ennyire lenézni:(
2009. aug. 23. 20:15
 22/36 anonim ***** válasza:
31%

20:00:

"Szlovák történelem könyv 1db A4 lap.

Szlovák király = 0

Szlovák kultúra ??????

Csak ennyi a bajuk semmi más !"

Az ilyen hozzáállásért állnak ők is így hozzánk. És valamelyik félnek ezt előbb-utóbb abba kéne hagynia, mert ez mindkét félnek (+a határon túli magyaroknak is) elég ártalmas! Azért szerencsére a többségnek kezd megjönni az esze!

2009. aug. 23. 20:43
 23/36 A kérdező kommentje:

Most én nem tehetek róla, hogy nem volt szlovák király! Vajon miért nem volt? Azért mert Szlovákia csak most egy pár éve van. Ehhez pedig nem lehet történelmet kovácsolni!

Tudom, hogy fáj az igazság, de Ti mindig Magyarország része voltatok és most, hogy saját ország lettetek vehemens erővel fordultok ellenünk. Csúnya, nagyon csúnya, példáját ritkítja Európában.

2009. aug. 23. 21:08
 24/36 anonim ***** válasza:
45%

Vajon miért is?

Mert mindig azzal jöttök, hogy mi csak tizenvalahány éve vagyunk, és hogy emiatt húzzuk meg magunkat, meg egyebek, meg ezért Ti vagytok a császárok. Meg, hogy 0 a történelmünk. Önálló országként valóban nem sok, de szlovák (tót) nép nem tizenvalahány éve létezik. Sőt, azzal hogy nagyobb a történelmetek, még nem lesztek különbek! A gazdaságunk fejlettebb, és egyre jobban lehagy titeket, de sebaj, örüljetek, hogy van történelmetek! A Nagymamagyarország matrica meg azt szimbolizálja, hogy az ORSZÁGUNK NEM LÉTEZIK. Kedves, vajon erre hogyan is kéne reagálnunk?

Egyszóban összefoglalva a magyarok marhanagy felsőbbrendűség érzetéből van már elegünk! Bizonygassátok az USA-nak, hogy nagyobb a történelmetek, ők biztosan ki fognak röhögni! Legyetek büszke a múltatokra, a jelenetekre nem lehettek! Mi a jelenünkre vagyunk büszkék!

Ugyanis mi a jelenben élünk, és nem a múltban nosztalgiázunk már több, mint ötven éve, mint Ti!

2009. aug. 23. 21:23
 25/36 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem meg az a röhejes, hogy Ti mindig a múltatokkal jöttök, a múltatokból akartok megélni!

Pont mint futballban!

2009. aug. 23. 21:25
 26/36 A kérdező kommentje:

21:25, Gyere el kedden a Puskás Ferenc stadionba! Ott láthatsz jelent! Egyébként én nagy tisztelője vagyok a szlovák népnek, imádom a Zlaty Bazant, gyönyörű a Tátra és úgy tudom, hogy sokat tesztek a természetért!

Hajrá Debrecen, Hajrá Loki!!!

2009. aug. 23. 21:32
 27/36 anonim ***** válasza:
50%

Én attól leszek marha ideges, amikor valaki úgy beszél egy országról és annak állampolgárairól, mintha az ott élők közül mindenki egy emberként gondolkodna kedves 21.23-as.

Szerintem nagyon frusztrált vagy valamiért, ha tényleg komolyan gondolod azt, amiket leírtál és ezt nagyon sajnálom:(

2009. aug. 23. 21:45
 28/36 anonim ***** válasza:
50%

Tudom, én is hallottam a Debrecenről, sőt még a magyar válogatott jó helyzetéről is az őszi meccsek előtt! De általánosságban írtam az elmúlt tizenvalahány év magyar futballjáról, mindenesetre gratulálok hozzá!

Örülök, hogy van, ami tetszik Szlovákiában és a szlovák népben! Nekem is sok dolog tetszik Magyarországon, nagyon szép városok vannak ott, meg persze a Balaton.

Nagyon örülök ennek, ez kéne mindkét oldalról, hogy elismerjük, hogy igenis vannak mindkét országban jó és értékes dolgok, összefogni és nem ölni egymást. Mindkét oldal hibásan gondolkodik, egymást bántjuk és ez csak akkor érhet véget, ha valamelyik oldalnak van annyi esze, és abbahagyja!

Még egy utolsó megjegyzés. A magyarok része utálja Ficót és Slotát, mert nacionalisták a szó negatív értelmében! Véleményem szerint, habár nincs semmiféle tapasztalatom, a Jobbik pont ugyanilyen emberekből áll! Ők ugyanezt tennék, amit most Fico és Slota tesz nálunk!

29/36 anonim ***** válasza:
51%

21:23!

(bár szerintem te csak szimpla ballib provokátor vagy de azért úgy írok vissza mint ha tót lennél:))

Csak figyelmeztetlek hogy annak hogy ti ma itt a Kárpát-medencében léteztek az a magyar népnek és királyainak a hatalmas toleranciájának köszönhető.

A tatárjárás után befogadtuk a hozzánk a felvidékre beáramló Cseh-Morva és lengyel embereket.

Akiket sajnos nem erőszakosan asszimiláltunk hanem meghagytunk nyelvükben és kultúrájukban mert toleránsak voltunk és hülyék.

Majd ezek a befogadott emberek egy Szláv tömböt kezdtek képezni a Magyarország felvidékének részén.

És az évszázadok során eljutottunk odáig ahogy azt a régi magyar mondás is tartja "fogadd be a tótot,és kitúr a házadból".

Sajnos ez megtörtént.Sőt nemlétező történelmet gyártottatok magatoknak(úgy mint a román haverjaitok)és jogtalanul elvettétek a földjeinket.

Milyen jelenről beszélsz?Aminek nincs múltja annak nincs jelene és jövője sem.

Mert nektek nem volt annyi se.fej politikus mint nekünk.És hopp most egy kicsit jobban megy a gazdaságotok:D

Ugyanmár tiszavirág életűek vagytok minden tekintetben.

Alig várom már hogy újra bevonuljunk Pozsonyba és visszavegyük azt ami minket illet!

30/36 anonim ***** válasza:
42%

21:45:

"Milyen jelenről beszélsz?Aminek nincs múltja annak nincs jelene és jövője sem."

Elmondom újra, a szlovák népnek (nem Szlovákiának) igenis van múltja, Te is épp az előbb írtad le! Van múltunk, és van jelenünk is! Méghozzá szerintem jó!

"Alig várom már hogy újra bevonuljunk Pozsonyba és visszavegyük azt ami minket illet!"

Tényleg nem értem. Ezek után mégis milyen hozzáállást vársz szlovák részről?

2009. aug. 23. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!