Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amikor még azt hazudta Orbán,...

Amikor még azt hazudta Orbán, hogy a miniszter majd 3 nap alatt kiötli a ponthatárokat minden egyes szakra, akkor mégis mennyire vette magát komolyan?

Figyelt kérdés
Volt egy interjú Gyurcsánnyal aki megmondta, hogy annak idején ők is elgondolkoztak azon, hogy minden egyes szakon a minisztérium határozza meg a pontokat. Erre annyit mondtak neki, hogy ok de kérnek 7 HÓNAPOT, mert 3000 szakon ennyi ideig tart kidolgozni a pontokat. Ezzel ellentétben Orbán 3 nap alatt akarta kidolgoztatni. Persze azóta már letettek erről.
2012. dec. 21. 10:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Orbán mindig komolyan veszi magát. De naponta változtatja a véleményét.
2012. dec. 21. 10:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy magát vette komolyan, vagy minket nézett teljesen hülyének. Nem tudom, melyik rosszabb.
2012. dec. 21. 10:25
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Hát Gyurcsányék "nem csináltak semmit négy évig" (ő mondta, nem én). Ezzel a munkatempóval kellhet is 7 hónap. A Fideszre sokmindent lehet mondani, csak azt nem, hogy nem csinál semmit.
2012. dec. 21. 10:40
 4/8 A kérdező kommentje:

"Hát Gyurcsányék "nem csináltak semmit négy évig" (ő mondta, nem én). Ezzel a munkatempóval kellhet is 7 hónap. A Fideszre sokmindent lehet mondani, csak azt nem, hogy nem csinál semmit."

Ezt most te se gondoltad komolyan. Amúgy igen a fidesz gyorsan dolgozik, mindig kapkod és látjuk, hogy általában ennek negatív eredménye van. LSD költségvetés. Bár már nem is lehet nekik hinni naponta változtatják a véleményüket. Vanamikor az előzővel teljesen ellentétes és még ők nevezik hazugnak azokat akik az előző kijelentésüket hozzák fel.

2012. dec. 21. 10:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Fideszre sokmindent lehet mondani, csak azt nem, hogy nem csinál semmit."

Egy hát lebontása is komoly munka, abban is meg lehet izzadni, nem csak az építésben. :)

2012. dec. 21. 11:21
 6/8 anonim ***** válasza:
** Egy HÁZ lebontása...
2012. dec. 21. 11:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Orbánt én már réges régen nemveszem komolyan. Azok miatt vagyunk most benne a mégnagyobb slamasztikába akik komolyan vették és hittek neki.
2012. dec. 21. 11:30
 8/8 Komplikato ***** válasza:
100%
Élő ember nem hitte egy szavát sem, előtte 9 nap alatt már 3x szegte meg. Nem mint ha előtte ...
2012. dec. 21. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!