Jól értelmezem a felvételivel kapcsolatos dolgokat?
Figyelt kérdés
Felvételi elôtt közzéteszik, hogy pl xy egyetem xy karának xy szakára a bejutási pont pl 350 és mondjuk jelentkezek rá, elérek 353 pontot és biztos lehetek benne, hogy fel vagyok véve?
Ha valóban így lesz akkor tényleg kiszámíthatóbb...
2012. dec. 17. 20:25
1/12 Komplikato válasza:
"Ha valóban így lesz ..."
Ez a kulcsmondat, sajnos.
2/12 A kérdező kommentje:
Tudom... majd kiderül
2012. dec. 17. 20:34
3/12 anonim válasza:
Te tudsz bármit is értelmezni a felvételivel kapcsolatban? Akkor neked a Harvardra kéne menned.
4/12 A kérdező kommentje:
m.index.hu/belfold/2012/12/17/ket_felveteli_pontszam_lesz/
Ez alapján alkottam feltételezem...
2012. dec. 17. 20:39
5/12 A kérdező kommentje:
bár nemtudom gépen behozza e az m. os linket...
2012. dec. 17. 20:39
6/12 anonim válasza:
végzős vagyok, jövöre felvételizek és érettségizek, és még mindig nem lehet tudni hogy mi a helyzet. kérem szépen, ezek a bágyadt képű f@szkalapok vesztettek egy szavazót (no nem csak ezért)
7/12 anonim válasza:
Na akkor a lehető legyszerűbben próbálom mondani, mert látom rettentő bonyolult neked.
Ha 350 0 ponthatár és neked 353 van, akkor felvettek, ha 352 van, akkor is. Ha 351, akkor is. Ha 350, még ekkor is jó vagy. 349 ponttal már nem vagy jó.
8/12 Komplikato válasza:
7-es és szerinted hányszor változtathatják ezt meg mire oda kerül felvételihez a kérdező?
9/12 anonim válasza:
De bazeg. Van egy ponthatár vagy lesz 2 vagy 600, tök8. Amelyiket eléri VAGY túllépi, arra van felvéve.
10/12 anonim válasza:
Igen, fel. Aztán majd közlik, hogy fizess félévente 250 ezret kb. Természetesen beiratkozás, meg minden után fogják közölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!