Mi bajotok a Fidesszel?
Ha lehet, ÉRTELMES válaszokat kérek.
És leírhatjátok, hogy szerintetek a Jobbik támogatottsága csak látszólagosan ilyen nagy-e.
én nem foglalkozok a politikával, de az már irritáló,hogy az SZDSZ valamit mondd, a Fidesz rögtön lehurrogja, és az ellenkezőjét hangoztatja.
külömben gondolhattad volna, hogy Fidesz ellenesek fognak válaszolni, ha ennyire zavar más véleménye, fel sem kellett volna tenned a kérdést.
A 12. pontodra a válaszom:
l. Csak a Fidesz állítja,hogy stabilizálta a gazdaságot,a mutatók nem ezt jelezték (akkor )
2. Csak a szájuk járt,de semmi érdemlegeset nem tettek a határontúliakért,és nem tesznek most sem.
3. Csak az egyházi iskolákat támogatték.Az Egyházaknak adtak sok pénzt a potenciális szavaztok reményében,eredményesen.
4.Ha azt érted polgári értékek alatt,hogy a társadalom terhére kedvezményesen vehettek fel 30 millás lakáshitelt,azok,akiknek igen magas volt a jövedelme,akkor igazad van,Csakhogy ilyenek jóval kevesebben vannak,mint a nagytöbbség.,és ők szorultak volna inkább támogatásra,A nyugdíj csökkentést már nem is említem.
5.csak az kaphatott ( legalábbis felénk) a Széchenyi terv keretében fejlesztésre pénzt,aki hajlandó volt a kijárónak megfelelő jattot leadni.
6.Ha te fejlesztésnek nevezed az állami gazdaságok eladását,meg Torgány áldásos működését,vagy OV feleségének és a Magoszos nagygazdáknak adott vissza
nem térítendő állami támogatást,akkor igazad van.
Felénk nem teremtődtek új munkahelyek,akkor is nőtt a munkanélküliség,ha nem is olyan mértékben,mint most.
8. Tudtommal csak egy autópályát építettek,beléptető kapukkal,ami nem volt semmire sem használható.
9.Nme zudom,hogy csdökkent-e,viszont ők nem vették bele az autópálya építés költségét,igy szebb lett a statisztika.Statisztikával ugyanis mindent be lehet bizonyítani és mindennk az ellenkezőjét is.
lo.A cigánybűnözés növekedésének egyik,nem is kismértékben okozója a munkanélküliség emelkedése.
ll. Akkor is virágzott a korrupció,csak eltusolták.Az Országimázs központ ügyei nem voltak tiszták,és a Heppiend KFT körüli ügy is feledésre lett ítélve.
12. Nem emlékszem,hogy egyetlen értelmes ötletük,vagy törvényjavaslatuk lett volna,csak az adócsökkentésről beszéltek.De arról nem.hogy ennek mi lenne az ellentételezése.
Megjegyzem,hogy nem vagyok MSZP-s,sőt egyik párttal sem szimpatizálok,és nem akarom dícsérni a jelenlegi kormány gazdálkodását sem.
A Fidesz meg az MSZP is ugy lop ahogy csak tud az mszp komcsi a fidesz meg zsidesz ezért is megy a választások elött Orbán el a főrabbihoz!
ÉLJEN A JOBBIK SZEBB JÖVŐT!!!!
21:57 - 24 évesen nem tartom magam régi szavazónak, de attól még látom, amit látok, én kicsi koromban még szórakoztam Torgyán Józsi bácsi humorán a parlamenti közvetítések során, őt is kicsapták onnan, azóta unalmas az egész, olyan, mint egy szappanopera. No, de szerintem nem attól fog valaki érteni a politikához vagy nem attól lesz rálátása, hogy már régóta szavazóképes korú, hanem attól, hogy gondolkodik. Nem tudom, melyik párt az, amelyik a legalkalmasabb, de azt tudom, hogy az ország érdeke az lenne, ha összefognának, mert így, hogy csak széthúzást színlelnek, egymás ellen uszítják az állampolgárokat, és közben a tömeg nem figyel arra, hogy politikusaink, míg nem figyeljük őket, mennyit lopnak-csalnak-sikkasztanak, és tönkremegy ebben az ország. Amerikában össze tudnak fogni a közös cél érdekében, más fejlettebb országokban szintén, mi nem tudom, mikor fogjuk utolérni ezeket, de ilyen viselkedéssel nem egyhamar. Amikor volt az amerikai választás, figyeltem a végén az írott sajtót róla, a "vesztes" végül arra kérte a szavazóit, hogy TÁMOGASSÁK AZ ÚJ ELNÖKÖT. Van a 2 kicsi pártocskánk, akik most még parlamenten kívül vannak, a Jobbik és az LMP, ami szimpatikus bennük, az az, hogy ők mindketten kimondták, hogy a közös célokért készek együttműködni (bármelyik párttal), a többi ezt miért képtelen megtenni? Pedig erre lenne szükség.
Nem vagyok idős, de 10 éve énekelek egy kórusban, és tudom, hogy csak úgy lehet jó eredményt elérni, ha mindenki hajlandó a csapatban a közös célért együttműködni, és tenni a dolgát, nem önző módon törni előre eltiporva másokat, csak akkor lesz jó a műsor, csak akkor fogja a közönség élvezni, ha együtt tudunk működni, ez a politikában is így van, persze csak ha akarják.
Olyan mindegy ki kerül kormányra, itt még évekig, ha nem évtizedekig az IMF fogja a változtatások után a mondat végére írni a pontot hogy mi mehet és mi nem...
Az önkormányzatokról meg annyit:
"A törvénytelen módon magántulajdonba kerülő garázs használatáért 20 év alatt ugyanis közel 4 milliárd forintot kellett volna kifizetni az adófizetők pénzéből egy magáncégnek. " soproni mélygarázs
Amúgy meglehet nézni, nálunk Sopronban már szinte nincs hét, hogy ne csinálnának valamit (csatornázás, útfelújítás,iskola bővítés,tér felújítás) amióta újra Fideszes önkormányzatunk van...
És nyugodtan lelehet pontozni mert úgy látom aki nem szidalmazza a Fideszt elég gyér százalékkal rendelkezik, nem hiába tartunk ott ahol, ha még véleményt se lehet mondani...
Jobbik - Gárda kettősről pedig annyit, hogy Isten ments.Nekem nincs gondom senkivel sem aki belép, mindenki azt csinál amit akar, de azért hatalmat ne... pláne a huzogassák a farkincájukat (ha jól emlékszem így volt) szöveg után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!