Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz, hogy a...

Mit szóltok ahhoz, hogy a rendőrség elfogta a romák elleni támadások állítólagos elkövetőit?

Figyelt kérdés
Szerintem nem az igazi elkövetőket fogták el, a rendőrség hamar talált néhány gyanúsítottat, hogy megnyugtassák a romákért aggódokat.
2009. aug. 22. 13:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%
Össze kéne fogni az országoknak,ahol gond van a cigányokkal(van rendesen olyan),és vásárolni közösen egy nagyobb szigetet,és aki nem képes tartani magát a közösségi normákhoz kitoloncolni oda!Ott cigánylanden azt csinálnának amit akarnak,aki engedély nélkül akar kiszökni golyót neki.(Mint régen Ausztráliába vitték a legelvetemültebb bűnözőket)
2009. aug. 22. 16:56
 12/18 anonim ***** válasza:
64%

Tudod, engem felháborított az olaszliszkai lincselés is, meg az agyonlőtt 5 éves kisfiú esete is...

Úgy gondolom, hogy azért van a TÖRVÉNY, hogy a bűnösök bűnhődjenek meg a tetteikért, nem pedig akárki!

Nem az őserdőben élünk, hogy bunkósbottal verjük agyon a szomszéd törzs apraja-nagyját, pusztán azért, mert 100 éve elrabolta az egyik lakójuk a mi egyik disznónkat...

Ha úgy gondoljuk, hogy a bűnösök nem lettek kellőképpen megbüntetve, tüntethetünk és követelhetjük a jogos büntetésüket vagy ha úgy látjuk, hogy a rendőrség nem tesz meg mindent, követelhetjük a parlamenti képviselőinken keresztül, hogy csapjanak az asztalra, váltsák le X. rendőrkapitányt és nevezzenek ki mást, aki rendet tesz...

Sokféle lehetőség létezik, de az végképp nem lehet megoldás, hogy önkényesen gyilkolni kezd egy "halálbrigád", erre válaszul szerveződik majd egy "védelmi-halálbrigád" és mire észrevesszük, halálra gyilkoljuk egymást!!!

Abnormálisnak tartom a cigány településeken járőröző cigány "gárdákat" is, ennek az lesz a vége, hogy az első fehérbőrű embert felkoncolják majd...

Ez az út a totális káoszhoz és a gyilkolásokhoz vezet!

2009. aug. 22. 17:07
 13/18 anonim ***** válasza:
68%

16:6 ötlete nagyon jó!

Én is azon a véleményen vagyok, hogy szedjék össze a bűnöző életmódot folytató cigányokat, meg a cigányokat öldöső magyarokat : zárják össze őket egy kőbányába!

Gyilkolják le EGYMÁST kedvük szerint, dögöljön meg mindegyik!

Mi meg élhetnénk nyugalomban.

NE börtönbe, mert az én pénzemen egyik se éljen szanatóriumi kényelembe!

(Ejtőernyőn ledobni őket Szibériába, aki túléli, az szerencsés, a többi dögöljön meg!)

2009. aug. 22. 17:11
 14/18 anonim ***** válasza:
89%

Milyen érdekes, lepontozzák azokat, akik a cigány bűnözők ellen beszélnek. Biztos erről is Orbán Viktor, de legalábbis a Jobbik tehet. :)

Nagyon szép és jó dolog, hogy van törvény. Csak épp két hibaforrás fennáll: 1. a bűnöző életvitelű cigányok urambocsá b*sznak a gádzsók törvényeire; 2. a szépen, kacifántosan megfogalmazott törvényt senki nem tartatja be velük. Rendőrség? Le vannak foglalva a gárdisták igazoltatásával. Róluk meg tudjuk, hogy mind bűnözők. :) (Milyen érdekes, a cigányság etnikai problémái sosem kollektívek, ellenben a Gárda mindig egységesen gonosz. :))

Kérem tisztelettel, ezért tartunk ott, ahol.

2009. aug. 22. 20:07
 15/18 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem sem az igaziakat kapták el. Drazsénak a kamuvideója után meg már semmit nem hiszek el. Milyen érdekes hogy mindig a "rasszisták" jönnek elő. Érdekes rasszisták akik dolgos cigányokat ölnek. Itt valami nagyon bűzlik.
2009. aug. 22. 20:07
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Találtak pár szerencsétlent akire rátudják húzni a dolgokat...

Móron is ugyan ez volt...

2009. aug. 22. 21:02
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit kételkedem a gyors eredményben, de adja isten, hogy valóban az elkövetők legyenek.

Én már több alkalommal leírtam,hogy ezért a súlyos cigány-magyar ellentétért kizárólag a politika a felelős.A régi kommunista rendszerben a cigányok dolgoztak, nem loptak a szomszéd kertjéből,hanem napszámban művelték. Cigányok készítették a fakanalat, teknőket (disznóvágáshoz), cigányok voltak a vándor késélezők, tótsok(edényfoltozók) és oda mertük adni nekik a legnagyobb késünket is. Ma már meggondolnám. A rossz politika miatt egszűntek a munkahelyek, és ugye a cigány volt, akit 1x kiraktak az utcára. Aztán meg valamiből élniük kell,jött a segélyezési rendszer. Hülye lett volna dolgozni. Aztán már a magyar is az utcára került, de az ő segéylün nem egyenértékű a cigányokéval. A cigány, ha unatkozik, gyereket csinál, a gyerekre meg sok-sok csp. jár. Hát kérem idáig jutottunk. A POLITIKA a hibás. Draskovicsak nincs helye azon a poszton,ahol jelenleg "tevékenykedik". Több hatalmat és pénzügyi támogatást a rendőrségnek, és akkor nem lehetne kérdés,hogy befogjuk a közvélemény pofáját, vagy elkapjuk a bűnözőket.

Ez a véleményem, ha tetszik, ha nem.

2009. aug. 23. 08:41
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
vszínű, hogy nem az igazi elkövetőket kapták el. még szerencse...
2009. aug. 24. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!