Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz, hogy a...

Mit szóltok ahhoz, hogy a rendőrség elfogta a romák elleni támadások állítólagos elkövetőit?

Figyelt kérdés
Szerintem nem az igazi elkövetőket fogták el, a rendőrség hamar talált néhány gyanúsítottat, hogy megnyugtassák a romákért aggódokat.
2009. aug. 22. 13:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
32%
Remélem az igaziakat kapták el és örülök neki.
2009. aug. 22. 13:43
 2/18 anonim ***** válasza:
66%
Ideje volt,csak sajnos sok a tisztázatlan körülmény és az ellentmondó nyilatkozatok,és gyanús ez a hirtelen siker,mikor komolyan felmerült,hogy romák az elkövetők.Csak ne az legyen mint a Mori ügy,hogy nagyon kell az eredmény és minden bizonyíték megvan pár év múlva meg kiderül mégsem.Nekem nem egyértelmű.
2009. aug. 22. 14:33
 3/18 anonim ***** válasza:
58%

Én nagyon sajnálom, ha tényleg az igazi igazságtevőket fogták el.

Nagyon remélem, hogy nem így van és folytathatják a misszójukat. Én személy szerint 100 milláért sem dobtam volna fel őket, ha ismertem volna bármelyiküket is.

2009. aug. 22. 15:11
 4/18 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudom, milyen "igazságtevő" az, aki mocskos szemét módon GYEREKEKET gyilkol, éjszaka, fegyvertelen alvó emberekre tör rá fegyverrel???... 8-[]

Neked ez "misszió"???

Elmesélnéd, mi volt a bűne a legutóbb meggyilkolt nőnek és a lányának?... (Vagy csak könnyen gyilkolható préda volt?)

Szégyellhetnéd magad!

2009. aug. 22. 15:19
 5/18 anonim ***** válasza:
36%

15:11- esnek:

azt hiszem a majmok most nagyon szégyenkeznek, hogy egy ilyen véglény a rokonuk...

2009. aug. 22. 15:34
 6/18 anonim ***** válasza:
71%
Szögi Lajos és Cozma mit ártott Nekik?Vajon Őket miért kellett megölni?Ugyanolyan ártatlanok voltak, mint akiket a "halálbrigád" ölt meg. Úgyhogy teljesen igaza van a 15,11-es hozzászólónak. Ha a Te rokonodat ölték volna meg, vagy erőszakolták volna meg, vagy raboltak volna ki, akkor is védenéd Őket? Nekem csak a garázst rámolták ki, meg a kocsim kerekét lopták el, meg kisiskolás voltam mikor a nyilt utcán fényes nappal kést szorítottak a hátamhoz, hogy adjam oda a pénzt, meg leköptek a buszon...úgyhogy örüljek, hogy nem öltak meg. Hajrá Halálbrigád, és őszintén remélem, hogy nem őket kapták el!!! Akár lepontoztok akár nem! És még hány magyar áldozat van, akikről nem is tudunk,mert a Hiradó elfelejti bemondani....
2009. aug. 22. 15:58
 7/18 anonim ***** válasza:
38%

Cozmát tényleg az az 5 éves kisfiú ölte meg, akit agyonlőttek az apjával együtt???...

Meg ez a meggyilkolt nő és a 13 éves lánya?...

Vagy ez valami "szemet szemért" mozgalom?

Elgondolkoztál azon, mi lesz, ha majd ennek folyományaként a te gyerekedet fogják legyilkolni bosszúból?...

2009. aug. 22. 16:21
 8/18 anonim ***** válasza:
85%
Csak halkan megjegyzem mit ártott egy 80 éven felüli néni akit nem elég,hogy kiraboltak, megerőszakoltak,levágták a lábát és még a szemét is kinyomták.A cigányok is sorozatban követnek el a Magyarok ellen gyilkosságokat mégsem zeng tőlük a média nincs pénzjutalom nincs felelőségre vonás.Igenis elszaporodott a cigánybünőzés,és a kormány a rendőrséggel nem tesz semmit csak leplezi a bűnözőket a saját zsebük miatt.Sehol nincs az mint itt,hogy a bűnözőnek több joga van mint az állampolgárnak és a rendőrnek.Lehet nyomkodni a piros kezecskéket nem érdekel,de sajnos azok nyomkodják akik nem laktak még ezek a férgek közelében,és gyerekeik magániskolába járnak,cigányt is csak maximum az autóból láttak.Képtelen ez a népcsoport a beilleszkedni bármilyen kultúrába.
2009. aug. 22. 16:26
 9/18 anonim ***** válasza:
17%
És akik itt a halálosztás pártján állnak, arra az apró logikai hibára nem gondolnak, hogy nem kisgyerekek és a többi meggyilkolt cigány ölte meg Cosmát és követett el bűncselekményeket? Mindegyik kifejezetten normális életet élt, még dolgozott is... Normális dolog az, hogy mivel cigányok is öltek, ezért öljük meg a többi cigányt, és kezdjük a kisgyerekekkel?
2009. aug. 22. 16:26
 10/18 anonim ***** válasza:
85%
A kisgyerekek megölésével tényleg nem értek egyet. De vajon ha a Te Édesapád ült volna annak idején abba a Renaultba Olaszliszkán, és végignézetik Veled a meglincselését, akkor is védenéd Őket???
2009. aug. 22. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!