Rajtam kívül észrevette már valaki, hogy a magyar emberek egyfolytában csak nyavajognak mindenért, de tenni még egészen apró dolgot sem akarnak?
Van jó pár ismerősöm, akik folyton nyávognak, hogy nincs pénzük, erre minden nap lemegy nekik egy doboz cigi vagy egy elköltenek hetente 10 ezret piára, amikor pedig megkérdezem őket, hogy miért nem mondanak le róla, hogy legyen mani, akkor megsértődnek rajta, hogy én ilyet kívánok tőlük.
Aztán van ugyanez olyan ismerősömmel, aki nagyon túlsúlyos és mondom neki, hogy segítek, mert folyton panaszkodik, hogy neki milyen rossz emiatt az élete. Erre leordít engem, hogy mit képzelek magamról és adjak neki 300 ezer forintot kölcsönbe, mert nem veszik fel őt dolgozni a súlya miatt sehova. És én vagyok a rossz, mert nem adok...
Nektek is van ilyen?
Itt nem arról van szó, hogy mindenki mindent az államtól vár. A magánéletben, hogy emberként egy picit megerőltessék magukat, hogy letegyék például a cigit, amit nem is maguktól kellene, mert itt vagyok, hogy segítsek és bíztassam őt és akkor sem hajlandó megerőltetni magát...
Hány ember van, aki felajánlkozik, hogy segít a másikon és utána mégis ez jár neki?
Aztán meg megy a panaszkodás, hogy milyen egy ország ez...
Kedves 8-as
A felsoroltak mind alanyi jogon járnak minden állampolgárnak, ha akarnak élni vele
Nem ezzel kéne takarózni
20/F
"Mi az hogy 10e piára?
Haver az napi 2-3 sör. "
Az 4 500.
13-as Alanyi jogon jár?Hol????Te hol élsz?Remélem a Földön,mert nincs űrhajóm......
- biztos megélhetésem
Tényleg,az állam segít benne avgy Ő garantálja?Mióta?Hogy
- biztos szállásom
Hol adnak biztosszállást?
- egészségügyi ellátásom
Az EÜ ellátásért fizetek!
- folyamatos munkahelyem
Azt nem az államnak köszönhetem,semmi köze hozzá!
- különböző szociális ellátásaim
Mik is?
- biztonságérzetem
Na ez még talán ok!De ezt sem az államnak köszönhetem hanem Magamnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!