Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi abban a szégyen, ha valaki...

Mi abban a szégyen, ha valaki rasszista?

Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 11:26
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
Mondom ismét, hogy nem tartok minden cigányt bűnözőnek. Vannak jól szituált cigány ismerőseim, és semmi probléma velük. De én akkor is nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy miért vannak olyan helyek, ahová például nem ajánlatos bemenni, mert nem biztos, hogy kijössz. Azt inkább meg sem libbentem, hogy kik is lakják azokat a helyeket. De gondolom ennek semmi köze a jámbor cigánytermészethez. Ilyet miért nem tudok felvillantani az itt élő többséggel kapcsolatban? És nagyon kíváncsi lennék azokra a bizonyos agyonverésekre és agyonrugdosásokra is. Ilyet miért nem tudunk felmutatni ellenkező irányban (magyar ver péppé cigányt)?
2009. szept. 12. 07:59
 42/43 anonim ***** válasza:
76%

"De én akkor is nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy miért vannak olyan helyek, ahová például nem ajánlatos bemenni, mert nem biztos, hogy kijössz."

Azért, mert ezeken a helyeken nagy a bűnözés.

"Azt inkább meg sem libbentem, hogy kik is lakják azokat a helyeket."

Sok ott a bűnöző.

"De gondolom ennek semmi köze a jámbor cigánytermészethez."

Konkrét bűncselekményekről beszéltél EDDIG. MOST meg általában a cigányok "természetéről". Ez nettó rasszizmus, teljesen mindegy, hogy hány cigány barátod van.

"Ilyet miért nem tudok felvillantani az itt élő többséggel kapcsolatban?"

Fel tudnádl villantani mást, ha magyarellenes rasszista lennél és nem cigányellenes rasszista. Menj át valamelyik szomszéd topikba, ahol frusztrált emigránsok vagy wannabe emigránsok azon sopánkodnak, hogy a magyarok lusták és irigyek, meg az utcák koszosak és ez egy szar ország stb.

A magyarellenes rasszizmus pontosan ugyanolyan ostobaság, mint a cigányellenes. A bűnözést kell ellenezni, nem a cigányok természetéről kell fikciókat gyártani. A lustaságot és irigységet kell elutasítani, nem a magyarokat köpködni.

2009. szept. 13. 17:13
 43/43 anonim ***** válasza:
én kinem álhatom a ciganyokat , (tisztelet aki dolgozik és..) headshotut nekik:D
2010. febr. 6. 22:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!