Azokat a hiteleket fizetjük még most is vissza amit annó a "Kádár-korszakban" felvett az ország?
Figyelt kérdés
Nem vagyok képben ezzel kapcsolatban azért kérdezem.
Előre köszönöm a választ! :)
2012. dec. 11. 13:13
1/7 anonim válasza:
Nem. Azokat már Bokros idejében 1996 körül visszafizette az ország.
Most a 2000 utáni eladósodás árát fizetjük.
2/7 anonim válasza:
Így van ahogy az első írja. Azokat már rég visszafizették!
3/7 anonim válasza:
Ezek most az MSZP hitelei amit fizetünk.
4/7 anonim válasza:
Nem. Annak már tizenkétszeresét visszafizetted.
5/7 anonim válasza:
Nehéz ezt megmondani,mert a lejárókat úgy fizetjük vissza ,hogy újabb hitelekből törlesztünk.Az össz. adósság így nem nagyon csökken.Talán a Kádár korszakból már nincsen.
6/7 A kérdező kommentje:
Vagy a buszon, vagy valahol máshol hallottam, hogy még mindig azt fizetjük visszafele. Egész nap ezen gondolkoztam azért kérdeztem rá. Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz! :)
2012. dec. 11. 21:59
7/7 anonim válasza:
Sem teHat ez a tema azert eleg kodos, azsem tiszta, hogy azokert mennyit kellet leperkalnunk asszem. De a az allami vagyont azt mar tuti elherdaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!