Újabb nyugdíjemelésre januárban (5,2 %). Nem tartod pofátlanságnak az ország egyre súlyosbodó gazdasági helyzetének ismeretében?
Meg kő tartani a nyugdíjasokat szavazógípnek.
Há mit gonolzs tezsvírem?
"A fizetések is kb. ennyivel emelkednek."
Melyik országban???
ON: Tartanám én pofátlanságnak, de engem jobban zavar pl. 60 milliárd "stadionra" és más hasonló urizálós kiadások.
Mindeközben EÜ-re, rendőrségre (nem TEK!), tűzoltóságra, tömegközlekedésre, oktatásra nem futja ...
"Aki ledolgozott ezért az országért 40 évet az dögöljön meg?Neked nincsenek szüleid?"
Nincsenek neki. Egy kukában találta a postás.
Szánalom ami ebben az országban megy a nyugdíjakkal kapcsolatban komolyan! Mindenki kiveszi a részét a megszorításokból, a nyugdíjasok meg dőzsölnek a dolgozó emberek kárára.
5 év alatt kb. 25%-os emelést kaptak! Kinek emelkedett ennyit a fizetése?? Mert a mi cégünknél maximum 6-8%-al!! És ezekből fizetjük az egyre magasabb nyugdíjakat.
Dőzsölnek a nyugdíjasok... :D
Az a szánalmas, hogy ebben a kib@szott országban mindenki átvágná a másik torkát, ha az kap valamit, közben országunk bölcs irányítói azt csinálnak, amit akarnak.
Megnézném azt a hülye fejed, ahogy havi 50-60 ezerből dőzsölsz más kárára, merthogy ilyen nyugdíj is van, amit munkában megöregedett emberek kapnak.
"Megnézném azt a hülye fejed, ahogy havi 50-60 ezerből dőzsölsz más kárára, merthogy ilyen nyugdíj is van, amit munkában megöregedett emberek kapnak."
Az én szüleim is kb ennyit kapnak. Apám bányász volt tatabányán, később sertésgondozó a TSZ-ben, anyám szövőnő mindketten komoly egészségügyi problémákat is szedtek össze a munkájukból azért, hogy az ilyen a kérdezőhöz hasonló f@szszopók felnőhessenek és legyen hol ennyire kiokosítani őket.
Én az ő helyükben nem tartottam volna el 40 éven át olyan embereket mint a kérdező. Én az ilyet inkább felkötném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!