Újabb nyugdíjemelésre januárban (5,2 %). Nem tartod pofátlanságnak az ország egyre súlyosbodó gazdasági helyzetének ismeretében?
06:12
"Én az ő helyükben nem tartottam volna el 40 éven át olyan embereket mint a kérdező. Én az ilyet inkább felkötném."
Nyissunk vitát róla, hogy a mai nyugdíjasok a Kárár-rendszerben milyen nyomorúságos szinten tartották el az akkori nyugdíjasokat? :) Azokat, akik valóban megjártak két világháborút és ténylegesen országot építettek újra a romokból.
07:07
"Jobban megérdemlik a "segélyezést" azok, akik havi pár százezer Ft-tal többet visznek haza az egykulcsos adó és a családi adókedvezmény miatt. "
Ezeknek az embereknek a járulékaiból vannak fizetve a mostani nyugdíjak. Ők a mai nyugdíjasok jótevői. Miért rúgsz beléjük? :)
"Nem megy sehová, mert lelökik a villamosról,"
Ezen jót röhögtem, nagyon megindító volt:D
Nem is tudom kik azok, akik a miskolci Búza téren az embert lökik fel meg le, mert nem bírják felfogni, hogy a hátsó ajtó a leszállóknak van.
Arról meg már nem is beszélve, hogy többen panaszkodnak, h reggel nem férnek fel a buszra, mert tele van nyugdíjassal.
A többire meg fölösleges reagálni, szépen mellébeszéltél.
"Te meg fizess dupla nyugdíjjárulékot :) Annak tudatában is, hogy te már nyugdíjat sem fogsz kapni :)))"
Én? Mért fizetnék? Soha életemben nem fizettem még semmit, viszont nem én rinyálok itt filléres nyugdíjemelések miatt.
Akkor majd ha megkapod az első bérpapirodat, ahol ki lesz mutatva, hogy
- Br.fizetés 150.000
- levonás 72.500
- folyószámlára utalás 78.000
Na akkor majd te is rinyálni fogsz, hogy mi a jó életnek veszik el a fizetésed felét. (utána meg még fizeted az áfát, meg az egyéb adókat)
A nyugdíjasok is fizettek nyugdíjjárulékot amikor dolgoztak.Most hova lett az a pénz?
Mert elvileg az lenne a nyugdíjuk és nem más emberek fizetésének ellopása.
Mindenki fizeti a nyugdíjjárulékát és az lesz majd a nyugdíj.
Nem pedig kib_szni a következő generációval...
Itt valami nem kóser...
Aztán csodálkoznak ,hogy minden fiatal elmegy külföldre.
A kérdező kommentje:
07:07
"Jobban megérdemlik a "segélyezést" azok, akik havi pár "százezer Ft-tal többet visznek haza az egykulcsos adó és a családi adókedvezmény miatt. "
Ezeknek az embereknek a járulékaiból vannak fizetve a mostani nyugdíjak. Ők a mai nyugdíjasok jótevői. Miért rúgsz beléjük? :)" ilyen primitív ember vagy? Előtted szóló mondatait vedd figyelembe. Talán fény gyúl az agyadba, mert most még a gyertyát se lehet észre venni, olyan sötét vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!