Breaking news! Tandíj elleni tűntetés, hídfoglalás, belváros "lezárása". Lesz ebből valami komoly?
"1. Nem tudnak ennyi diplomást elhelyezni már évek óta."
Nem tudom figyeled e, de több mint egy millió munkanélküli van (nem érdekel a KSH kamu adata) és nagyobb részük NEM diplomás, bár abból is sok van. Talán munkahely teremtéssel kéne foglalkozni, nem bedöntéssel azoknak akik ezért kapják a fizetést?
"2. Nincs az államnak pénze az összes diák tanulmányának a finanszírozására."
Na jah, 60 milliárd Stadion/Fociakadémiára van, 100 milliárd a Századvég nevű haveri cégnek van, 700 milla "civil" tiltakozásra van, de oktatásra meg nincs. Hát persze.
"Hány éves vagy herceg?"
Remélem, hogy lesz értelme. Felháborító, ami Magyarországon folyik! Oké, sok a büfészak, ez tény, de nem azért jelentkeztem gimnáziumba, nem azért tanulok jó eredménnyel, hogy utána mehessek szakmunkásnak, vagy fizethessem egész életemben a diákhitelt, ha nem férek be a keretbe! Kiskoromtól kezdve arról álmodoztam, hogy ügyész leszek, semmi más nem érdekel, csak ez, most pedig valószínűleg feladhatom, mert a szüleim (akik mai viszonylatban teljesen átlagos, magyar állampolgárok) több, mint valószínű, hogy nem fogják tudni kifizetni a tanulmányaimat.
Ezek az oktatási reformnak csúfolt valamik pedig egyértelműen arra mennek ki, hogy a nép még inkább elbutuljon, és könnyen manipulálhatóvá váljon.
16/L Pécsről, aki csütörtök délután megy tüntetni
Hab a torára:
Ma hallottam félfüllel valamelyik rádióban az oktatási tárca legfőbb érvét, "nem a diákok ellen van az intézkedés, (mármint az elvonás), hanem értük."
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!