Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok Bayer Zsolt...

Mit szóltok Bayer Zsolt kijelentéséhez?

Figyelt kérdés

Azt mondta ebben a beszédjében, hogy szerinte ha lenne egy olyan lehetősége Magyarországnak, hogy visszaállítsák a Trianon előtti határokat, de ennek az lenne az ára, hogy 20%-os bér és nyugdíjcsökkentést kellene elszenvednie az anyaországi lakosoknak, akkor is igennel kellene szavazni egy esetleges népszavazáson.

Én nem mennék bele, és ti?

http://www.youtube.com/watch?v=yVuEQTysW3U

2012. dec. 6. 21:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
68%
Bayer egy barom, de most kivételesen igaza van.
2012. dec. 6. 21:55
 2/20 anonim ***** válasza:
88%
Nálam már bejött a 20%-s csökkenés, felőlem csinálhatják.
2012. dec. 6. 22:00
 3/20 anonim ***** válasza:
70%
Bayer hülye.
2012. dec. 6. 22:02
 4/20 Pro Patria ***** válasza:
56%

A béreket utólag vissza lehet tornászni később is.

A külföldi magyarlakta területek visszatérésére viszont évtizedről évtizedre csökken az esély.

Egyértelmű a válasz.

Ez a mérhetetlen közöny mások iránt, ez a közösségtudat teljes hiánya, ez "a pénztárcám fontosabb, mint embermilliók sorsa", egyszerűen felfoghatatlan számomra.

2012. dec. 6. 22:04
 5/20 anonim ***** válasza:
57%
Most mit vársz Orbán Viktor egyik legjobb barátjától? Madarat tolláról...
2012. dec. 6. 22:05
 6/20 anonim ***** válasza:
87%
Ezt természetesen támogatnám. Viszont én is egyet értek azzal, hogy Bayer egy hülye és egy barom.
2012. dec. 6. 22:16
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiért én is vállalnám, ha csak a magyarlakta területekről lenne csak szó.

De a többivel nem tudna az ország egyszerűen mit kezdeni. Attól még Bayer egy megélhetési elmeháborodott.

2012. dec. 6. 22:34
 8/20 anonim ***** válasza:

A 20%-os bércsökkenés megvolt a területek visszacsatolása nélkül is. :)

Sőt még talán több is ha a 13 . havi bér elvételét is beleszámoljuk. Úgyhogy elég hülye kérdés.

És különben is mihez kezdenénk a területekkel amikor a meglévőt sem tudjuk megfelelően kihasználni! Pl.. mezőgazdaság

2012. dec. 6. 22:57
 9/20 anonim ***** válasza:
Valaki összefoglalná, hogy mitől csatolódnának vissza a területek a fizetéscsökkentés után? Nem nagyon van időm és türelmem egy órás videókra.
2012. dec. 6. 23:00
 10/20 A kérdező kommentje:

Ez csak egy feltételezés volt, hogy játszunk el a gondolattal. Engem az zavar, hogy Bayer szerint aki egy ilyen feltételezett népszavazáson nemmel szavazna az Kádár népéhez tartozik.

Pedig engem aztán nem érdekel Trianon, nekem nem lenne jobb, sőt rosszabb, ha kevesebbet keresnék.

2012. dec. 6. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!