Én vagyok az egyetlen, aki szerint ez egy horogkereszt a hotel oldalán?
2012. nov. 29. 20:22
12/17 anonim válasza:
Fúúú, szüleimmel éppen ma daráltunk húst, mert kolbit készítettünk és kellett bele. Képzeld el, milyen náczysta pengéi voltak a húsdarálónak:
Menten elholokausztáltam magam, amikor ezt megláttam. El kell határolódnunk a szélsőségesektől, különben húsdarálóba kerülünk! Ez egy jel a náczyaktól. Közel a vég!
:):):)
13/17 Pro Patria válasza:
Remélem azért még nem írtad meg az Amerikai Népszaván...
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Legközelebb valami vöröscsillagos dolgot fogok keresni, hogy kiegyenlítsem a két oldalt. :D
2012. nov. 30. 00:54
15/17 Pro Patria válasza:
Akkor kezdd mondjuk ezekkel:
Vagy a YouTube pontozórendszerével, amely sokáig vörös csillagok adományozásával lehetett értékelni a vidók minőségét.
Vagy komolyra fordítva a szót, itt van ez:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__3..
16/17 anonim válasza:
Hát te nagyon vak vagy ember meg paranoiás.Mért Van címkék között a Jobbik?
17/17 anonim válasza:
Már írta, hogy miért van ott. Egyetértek amúgy tényleg hasonlít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!