Én vagyok az egyetlen, aki szerint ez egy horogkereszt a hotel oldalán?
2012. nov. 29. 20:22
1/17 anonim válasza:
Miért szerepel a cimkék között a "Jobbik" szó?
2/17 A kérdező kommentje:
#1:
Azért, hogy a politikai témájú kérdéseket kereső emberek is idejöjjenek és megválaszolják.
Ez volt a diplomatikus véleményem.
Van egy másik is, ami kicsit közelebb áll a valósághoz: Azért, mert ez volt az első dolog ami eszembejutott róla.
2012. nov. 29. 20:29
3/17 anonim válasza:
A nemzetszocializmus szvasztikája jobbra forgott, ez balra forog aminek a buddhizmusban van jelentősége
De kételkedem abban hogy ez az lenne, szimplán valami díszlet, vagy a ház tartozéka
20/F
4/17 anonim válasza:
Szerintem nem az, de ha az akarna lenni, akkor is fordítva kellene állnia. Ez kicsit olyan, hogy kortól, helytől, időtől függetlenül emberek használnak szimbólumokat, mint például csillagot, holdat, keresztet napot, vagy akár éppen horogkeresztet is. Csak példaként említve például Indiában is használják teljesen függetlenül az európai eredetűtől, amit még az ősi pogány vallások használtak napszimbólunként. Szerintem itt nem kell amolyan feltétlen összefüggéseket keresni, mert emberek egymástól függetlenül is rengeteg azonos dolgot használnak. Ezzel az erővel a Columbia márkajele is lehetne az, pedíg az még jó irányba is áll, mégsem feltételezem: [link]
5/17 anonim válasza:
Hasonlít 1 horogkeresztre de nem az.
6/17 anonim válasza:
Nem te vagy az egyetlen, viszont nem értem mi azzal a gondod, ha van egy horogkereszt egy hotel oldalán. Legfeljebb kevesebb zsidó vendéget fog vonzani, de ez szerintem nem neked okoz bevételkiesést, hiszen ha a hotel a tiéd lenne, ki sem írod ezt a kérdést.
7/17 anonim válasza:
Szerintem csak véletlen egybeesés. Az építészeket egyetemen képzik, tehát értelmesebbek annál, hogy ilyen jeleket tegyenek ki passzióból. Egyszerűen figyelmetlen volt az építész és kész.
8/17 anonim válasza:
Na, és ehhez mit szólsz? Ez az USA-ban van, és az egész épületnek horogkereszt az alaprajza...
10/17 anonim válasza:
Naponta arra járok, de még nem tűnt fel. Mostantól viszont állandóan a nácik fognak eszembe jutni róla. Kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!