Szerintetek nem sok ez már?! Listázni az izraeli állampolgárokat!? Nem lépett át egy határt a Jobbik!?
Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 20:22
31/47 anonim válasza:
„miközben mások komoly dolgokkal foglalkoznak”
Na, én meg ezen röhögtem jót.
32/47 anonim válasza:
Igazad van, bocsánatot kérek:) Mondjuk úgy, hogy mások a komolyság látszatát igyekeznek kelteni:D
33/47 anonim válasza:
De ha ezt a fidesz mondta volna, akkor meg lennének dicsérve. Itt zsidót negatívban feltüntetni nem lehet. Undorító.
34/47 anonim válasza:
#7 Te melyik szavazáson találkoztál ilyen biodiverzitással? Én eddig csak verebekkel és disznókkal találkoztam.
35/47 anonim válasza:
Száz szónak is egy a vége izraeli politikus Izraelbe legyen nem pedig a mi parlamentünkben! Semmiféle határt nem lépett át a Jobbik, sőt ez így kellene legyen régóta.
36/47 anonim válasza:
" Izrael számon tartja a polgárai etnikumát is. "
Ez egyszeruen HAZUGSAG.
37/47 anonim válasza:
Az USA-ban is van etnikai nyilvántartás a politikusokról , vallási és faji téren is.
Izraelnek vannak a legdiszkriminatívabb törvényei úgyhogy csak ne magyarázzon.
38/47 anonim válasza:
16:26-osnak csak úgy nagy hirtelen:
"Az állampolgárságon túlmenően a hivatalos izraeli iratok[18] (például a személyi igazolvány) az etnikai (sic!) közösség-hovatartozást is tartalmazzák,[19] amely lehet: zsidó, muzulmán, keresztény és drúz."
Nézd meg a 18-as és 19-es jegyzeteket.
39/47 anonim válasza:
Elozonek
A testverem izraeli allampolgar. NINCS A SZEMELYIJEBEN SEMMI UTALAS ARRA, HOGY ZSIDO VAGY MAS.
40/47 anonim válasza:
Akkor ezek szerint már eltörölték, de hogy létezett ilyen (még a kétezres évek elején is), azon nem változtat ez semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!