Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kötnél házasságot cigánnyal?

Kötnél házasságot cigánnyal?

Figyelt kérdés
Élettársi kapcsolatra ugyanúgy vonatkozik. Szóval belemennél ilyesmibe?

2012. nov. 21. 19:29
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
30%

"Ha a család civilizált, nincs vele baj. Egyébként csak ha együtt tudsz élni a "speciális" hagyományaikkal."

Nah ez az. Én nem hiszem, hogy együtt tudnék élni vele. Ettől függetlenül nekem is volt, hogy tetszett már cigány láyn. Azt hiszem életem során három ilyen eset volt.

2012. nov. 21. 20:13
 22/31 anonim ***** válasza:
0%

"Egyébként ennél a kérdésnél konkrétan nem értem, miért kell valakit lepontozni azért, mert kötne/nem kötne házasságot cigánnyal. "

A kérdés kiírása óta vacsoráztam. Most jöttem vissza a géphez. Ti magatok pontoztátok eddig egymást.

2012. nov. 21. 20:15
 23/31 anonim ***** válasza:
51%
Nem akarok öngyilkos lenni. Teljesen mások a törvényeik.
2012. nov. 21. 20:15
 24/31 anonim ***** válasza:
37%
Nem.
2012. nov. 21. 20:56
 25/31 Pro Patria ***** válasza:
47%

És miért írsz két felhasználói fiókból, Kérdező?

Egyébként gimnáziumban nagyon bele voltam zúgva egy cigánylányba. Ha kulturált külsejű, igényes, ad magára, és viselkedésében sem mutatkozik meg az, amit egyébként a cigányok részéről a társadalom elítél, akkor igen, de emellett figyelembe venném a családját is, hogy tudnék-e velük együtt élni.

De milyen "felmérés" is ez? Holnap viszontláthatom a válaszomat az ATV-n?:D

2012. nov. 21. 20:58
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudnám elviselni, ha a gyerekem lopós lenne, elsüllyednék szégyenemben. Szóval nem. A kérdés csak az, hogy ha én nevelem egyedül tartásra, lopásmentes életre, akkor is lopna-e?
2012. nov. 21. 22:08
 27/31 anonim ***** válasza:
És cigány nővel? :D
2012. nov. 22. 02:27
 28/31 anonim ***** válasza:
55%
Tisztelt kérdező,szaladj le borsodba,vagy ha neked messze van gyere hozzánk. Elviszlek mondjuk az ugyerba vagy mondjuk a puttony utcába,1 kis idegenvezetésre.Na ezek után lennék én kíváncsi a közvélemény kutató kedvedhez.
2012. nov. 22. 04:28
 29/31 anonim ***** válasza:
22%

cigánnyal..soha..mindegy,h jol néz ki és értelmes.egyszer az egyik csajom otthagytam két év után mert megjelentek a rokonok..a szeme és az orra miatt gyanus volt meg az édeasanyja is.

De semmilyen más nácio sem jlihet számitásba.

2012. nov. 22. 08:18
 30/31 anonim ***** válasza:
32%
Inkább a kasztrálás!
2012. nov. 22. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!