Hát eddig nem nagyon jöttek az antifasiszták... Szerintem ez volt a tegnapi nap vicce!
2009. aug. 16. 11:18
2/14 anonim válasza:
"antifasiszták, minek vagytok? antifasiszták, kotródjatok"...."elfognyak a haverok, s az antifascizma nem lesz más, az antifascizma nem lesz más, csak egy ELFELEJTETT SZÓ" :)
2009. aug. 16. 12:01
3/14 anonim válasza:
Inkább az antifasiszták tüntessenek mint a nácik, már elnézést.
De most én ettől biztos kevésbé leszek magyar, hogy leírom... mármint a ti szemléletetek szerint.
2009. aug. 16. 13:32
4/14 anonim válasza:
Sajnos én nem tudtam ott lenni, de én is kíváncsi vagyok a válaszra.
2009. aug. 16. 13:37
5/14 anonim válasza:
Minden antifa büdös komcsi, b.zi, pedofil, k.csög....pokolra az összessel
2009. aug. 16. 13:42
6/14 anonim válasza:
Nem tudtam h még mindig divat ez a "nácizás"...úristen, jönnek a náááááácik :D......"bármi sújtja a világot, bármi fenyegeti, kik tehetnek erről Adolf Hitler unokái, háborúk és betegségek, pusztító cunami, kik tehetnek erről A.H. unokái!".......mindenről a nááááááááááááááácik tehetnek! A kínai áradásoktól kezdve a hiroshimai atombobán át Irakig, Afganisztánig: mindenről a nááááááááááááááácik tehetnek! nááááááááááááááááácik! náááááááááááááááááácik! náááááááááááááááááááácik!
Mellesleg komolyra fordítva a szót: nem unalmas már egy kicsit ez a náci-kártya? Az emberek 90%-át már nem tudjátok meghatni az agymosó szövegetekkel, atnifák...
2009. aug. 16. 13:45
7/14 anonim válasza:
Rendkívül intelligensnek tűnsz... mondjuk mit várhat az ember, egy ilyen ideológia követőjétől?
2009. aug. 16. 14:54
8/14 anonim válasza:
SIEG HEIL! Háhá, én egy büdös nácifasiszta vagyok és még élek. Na akkor szerintetek sikeres volt, nagy harcos antifacsizmák? :D 14/88 Deutschland über alles! :D
2009. aug. 16. 14:58
9/14 anonim válasza:
nem én vagyok unintelligens, én ironizáltalak titeket, antifák, ti szoktátok mindig ilyen malacforma fejhangon visítani h "náááááááácik" :D......ti láttok mindenhol náááááácikat,....mellesleg vigyázat: a betűim félelmet és gyűlöletet keltenek itt a gyakorin! Én vagyok a zorbán reinkarNÁCIója :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!