Mi a baj a Jobbikkal?
Az egyetlen nemzeti érzelmű párt. Nem azt mondom, hogy vakon kell isteníteni őket, mert ott is emberek vannak, mint minden pártban. És ezáltal a hülyeség, bűn, stb. is megjelenik, akárcsak bármelyik pártban.
De szerintem régóta várt ez az ország arra, hogy a török, osztrák, német, orosz kifosztás, alázás után végre megjelenjen egy magyarokért kiálló párt. Más kérdés, hogy néha lehet agresszív módon teszik mindezt, de legalább odavágnak.
Hozzám ez a párt áll a legközelebb többek között ezért. És ha továbbra sem lesznek MEGALKUVÓK(mert tudjuk, hogy az most nagyon megy...), akkor életem első szavazásánál rájuk szavazok.
"Én a jobbiknak egyedül a gazdaságpolitikáját nem támogatom , egyébként okés a párt."
Magyarul: a jobbik nem "okés". Ha a gazdaság politikájuk rossz akkor k*rva sok értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!