Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baj a Jobbikkal?

Mi a baj a Jobbikkal?

Figyelt kérdés

Az egyetlen nemzeti érzelmű párt. Nem azt mondom, hogy vakon kell isteníteni őket, mert ott is emberek vannak, mint minden pártban. És ezáltal a hülyeség, bűn, stb. is megjelenik, akárcsak bármelyik pártban.

De szerintem régóta várt ez az ország arra, hogy a török, osztrák, német, orosz kifosztás, alázás után végre megjelenjen egy magyarokért kiálló párt. Más kérdés, hogy néha lehet agresszív módon teszik mindezt, de legalább odavágnak.

Hozzám ez a párt áll a legközelebb többek között ezért. És ha továbbra sem lesznek MEGALKUVÓK(mert tudjuk, hogy az most nagyon megy...), akkor életem első szavazásánál rájuk szavazok.

2012. nov. 17. 22:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
39%
Egy dolgot elfelejt mindenki: egy ország akkor fejlődik a legjobban, amikor jobboldali kormánya van, lásd Szlovákia, Románia, Svédország, stb. Talán azért, mert a jobboldali kormányok valóban az országuk legjavát akarják, és nem idegen érdekeket kiszolgálni, mint a magyar pártok, a fideszt is beleértve.
2012. nov. 18. 08:18
 22/27 anonim ***** válasza:
85%
Én a jobbiknak egyedül a gazdaságpolitikáját nem támogatom , egyébként okés a párt.
2012. nov. 18. 10:11
 23/27 anonim ***** válasza:
58%
nem tetszik, hogy sok dologba beleakarnak szólni, amihez szerintem nincsen közük.
2012. nov. 18. 16:20
 24/27 anonim ***** válasza:
23%
Nagyon szélsőséges nézetet vall a jobbik. Szomorú, hogy európában egy ilyen párt ennyire meg tud erősödni...
2012. nov. 19. 10:43
 25/27 anonim ***** válasza:
27%
A szomorú az hogy egy ilyen történelemmel bíró ország ennyire el tud gyengülni! Hajrá magyarok, hajrá Jobbik!
2012. nov. 19. 15:48
 26/27 anonim ***** válasza:
5%
Nem értem, itt a többségnek mi baja a Jobbikkal. Szerintem az idejárók többsége bérkommentelő.
2012. nov. 20. 01:02
 27/27 anonim ***** válasza:
57%

"Én a jobbiknak egyedül a gazdaságpolitikáját nem támogatom , egyébként okés a párt."

Magyarul: a jobbik nem "okés". Ha a gazdaság politikájuk rossz akkor k*rva sok értelme van.

2012. nov. 20. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!