"80 ezzerel többen dolgoznak mint tavaly ilyenkor?"
Persze közmunkán 30.000Ft-ért, ami az éhenhalásra elég.
2012. nov. 17. 17:24
22/29 anonim válasza:
Az is hazugság, hogy a bankok még most is nagy haszonnal működnek. Nézted te már a múlt évek mérlegét? Nos én igen, mert a szakdogámhoz is kellett. Csodálkozok, hogy még mindig ennyi bank működik hazánkban. Bár most adják el az MKB-t mert eléggé veszteséges. A többi bank pedig több bankfiókot bezáratott, hogy mérsékelje a veszteséget. Nyilvános adatok bárki utána járhat, ha nem hiszi el! Nem csak a kormány hazug kommunikációját kell bekajálni!
2012. nov. 17. 19:02
23/29 anonim válasza:
Együtt 2014-re
2012. nov. 17. 22:13
24/29 anonim válasza:
Én a "fejszés gyilkos" eladása óta tudom, hogy nem akarok a fideszre szavazni. Viszont az is megeshet, hogy rájuk (illetve a jobbik ellen, ha olyan lesz az arány) szavazok.
2012. nov. 17. 22:33
25/29 anonim válasza:
"Persze közmunkán 30.000Ft-ért, ami az éhenhalásra elég."
47000, hogy pontosak legyünk, bár a megélés tényén ez nem változtat. Mondjuk a 22000-nél több, a semminél meg pláne. Tudtad, hogy az álláskeresők több, mint fele egy szakmát se tud felmutatni?
2012. nov. 17. 22:41
26/29 anonim válasza:
Nem nem tudtam én csak diplomás közmunkásokat ismerek. Többek között 2 diplomás tanárt.
2012. nov. 17. 23:56
27/29 anonim válasza:
Nem megyek el szavazni.
Úgysem Magyarország dönt Magyarország jövőéről, hanem az Eu, IFM. Csak egy bábú kell nekik.
2012. nov. 18. 00:25
28/29 anonim válasza:
Fideszre csak végső esetben, ha tényleg nincs más megoldás. Most azt mondom Jobbikra (mert én magam jobboldalinak tartom magam, és a Fidesz-pártiságom után talán érthető miért nem akarok MSZP-re vagy Együtt-re szavazni).
Egyébként elárulom, hogy nem vagyok baloldali, de nekem akik szimpatikusak a baloldalról az a 4K!, rájuk nem szavazok, de ha baloldali lennék inkább rájuk adnám a voksomat, mint az MSZP-re, DK-ra, stb.
2012. nov. 18. 02:10
29/29 anonim válasza:
Én 2010-ben nem szavazhattam még, de 2014-ben (ha nem változik meg addig a véleményem) a fideszre fogok. A statisztikák is mutatják, és az én véleményem is az, hogy a következő választásokat is megnyeri, viszont nem 2/3-dal, és ez még a javára is fog válni. Azzal, hogy nem ő lesz a teljhatalmú úr, végre nem mindenért a fideszt fogják szidni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!