AMikor Nagy Imrét újra temették Kádár János Azon a nap halt meg. SZerintem ez nem véletlen. Szerintetek?
Picikét tévedsz. Nagy Imrét 1989. június 16-án, a kivégzése napján temették újra, Kádár viszont július 6-án halt meg. Ez nem az újratemetés, hanem nagy Imre rehabilitációjának napja. Ekkor mondta ki a legfelsőbb bíróság, hogy a korabeli ítélet semmis, és Nagy Imre és társai nem követtek el bűncselekményt.
Hát hogy véletlen-e? Ez már felfogás és hit kérdése. Én hívő vagyok, ezért azt mondom, nem véletlen. És sok ilyen szimbolikus dolog van dátumokban és egyebekben akár a világtörténelemben, akár csak a mi kis életünkben is.
Szerintem sem véletlen, mert nem azon a napon halt meg.
Nagy Imre újratemetése: 1989. június 16-án.
Kádár János halála: 1989. július 6-án.
Lehet, hogy véletlen, lehet hogy nem,
de ez nem politika, hanem ezotéria.
Kedves 19:40-es válaszoló!
"Engem nyugodtan agyonlőhet bárki"-ezt mondta utolsó beszédében a Központi Bizottság zárt ülésén."
- Kötözködés nélkül kérdezem: ha zárt ülés volt, akkor honnan lehet tudni?
Kedves Pro Patria!
19:40-es vagyok.
Kádár utolsó beszédének hangfelvétele a Magyar Országos Levéltár tulajdona. 1989 ápr. 12-én hangzott el, természetesen akkor semmilyen formában nem volt nyilvános.
A hangfelvétel meghallgatható:
http://www.youtube.com/watch?v=0AD3Yi9zYMw
Az általam idézett mondat 07:30 körül hangzik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!