Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Önök, miért nem gondolják...

Önök, miért nem gondolják úgy, hogy a Fidesz jó munkát végez?

Figyelt kérdés

Bízzanak a kormány intézkedéseiben, meglátják nemsokára meglesz a hatása!Főleg ha 2014-ben is megválasztják!

Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!

2012. nov. 8. 23:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
haha, óriási :D
2012. nov. 9. 03:49
 12/26 anonim ***** válasza:
82%

Például ezért!!!!!!

2012.11.09.

Címoldal / Hírháttér / Rokkantsági nyugdíjasok, felülvizsgálat

Rokkantügy: meghalt egy férfi, akit egészségesnek nyilvánítottak

A férfi felülvizsgálatát nyáron végezték, dolgozni küldték, meghalt.

A rokkantsági felülvizsgálatokkal kapcsolatban egy újabb botrányos eset látott napvilágot. A Magyar Szociális Fórum azt közölte lapunkkal, "megtörtént a tragédia", tudomásukra jutott ugyanis, hogy egyik szívbeteg rokkantnyugdíjas társuk életét vesztette nem sokkal azután, hogy egészségesnek nyilvánították, és visszaküldték a munkaerőpiacra.

2012. nov. 9. 08:12
 13/26 anonim ***** válasza:
97%
Te vagy az Viktor?
2012. nov. 9. 09:51
 14/26 anonim ***** válasza:
96%

Én most megyek a pokolba, gyere velem, bízzál benne, hogy a mennybe jutunk.

Hát körülbelül ilyen az érvelésed. Egy kollégám az ilyen "nemsokára" esetekre a "bugyet-politika" kifejezést használja nagyon találóan és frappánsan. (bugyet oroszul "lesz", amely a korábbi rendszerben az intézkedések egyik fő jelszava volt, az eredményét azóta ismerjük - és ezt az eredményt rengetegen szidják, főleg olyanok, akik nem ismerik)

2012. nov. 9. 10:45
 15/26 anonim ***** válasza:
08:12 Nekem az unokanővéremet is dolgozni küldték még 2008-ban. Pedig szívbeteg volt 4 hónapig élt még!
2012. nov. 9. 10:50
 16/26 anonim ***** válasza:
94%
A Fidesz munkájában az egyéni érdekek felül írják a közösség érdekeit. (de szépen fogalmaztam meg azt, amit ha leírok, a moderátorok kitörlik) A párt fő célja a hatalmon maradás, másodsorban a lobbikörök gyarapítása, és csak harmadsorban az emberek. Átgondolatlanságról és populizmusról árulkodik a legtöbb tevékenységük. Nem véletlenül csúsztunk az utolsó helyre Európában. Lehet, hogy nem kaptak jó kártyákat az előző kormánytól, de hogy rosszul játszották ki, az biztos.
2012. nov. 9. 13:09
 17/26 anonim ***** válasza:
96%
Az a baj hogy oldalakat lehetne írni Orbán és kormánya hülyeségeiről, én már belesem fogok leírtam már százszor, előttem is sokan sokszor leírták már, van belőle bőven sajnos. Én már egy szavát sem hiszem Orbánnak Ezért Bajnaira fogok szavazni ha eljön az ideje.
2012. nov. 9. 14:39
 18/26 anonim ***** válasza:
84%
A tökéletes példa a provokatív kérdésre :))
2012. nov. 9. 15:32
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Röviden és tömören, plusz a hozzászólók kiegészítései:

[link]

2012. nov. 9. 16:22
 20/26 anonim ***** válasza:
96%
Mert apukámat 14 év után kirúgták a munkahelyéről, mert hazafelé térdig a sárban kell gázolnom, mivel nincs járda, mert egy évbe kétszer lopták el a telefonomat, mert este 9 után életveszély a környéken mászkálni, mert a vontok fél órákat késnek, a MÁV nem ad igazolást, én meg kapom az igazolatlan órát, mert a most érettségizett barátaim teljesen kétségbe vannak esve, nem találnak munkát, nem tudnak tovább tanulni, mert az osztályom nagy része érettségi után azonnal külföldre akar menni, mert a szomszédunk veri a feleségét, és a rendőrök kb. nem tesznek ellene semmit.. Mondjam még? 16
2012. nov. 9. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!