Mi a konkrét problémájuk azoknak, akik a jelenlegi Orbán-kormányt szidják megállás nélkül?
# 18
Azzal hogy olyan pályára állították a gazdaságot, ami nem volt fentartható hitelek nélkül. Azt ne felejtsd hogy az ő idejükben is igen keményen nőtt az államadósság, csak akkor még a gazdaság is növekedett köszönhetően az előttük megtett lépéseknek, de ez tudható volt hogy nem tart sokáig, főleg azok után amennyi pénzt elloptak 98 és 2002 között. Aztán az MSZP látta hoyg ez sehova nem vezet, de változatni nem tudtak mert az emberek elégedetlenkedtek, aztán nem is próbálták, pedig szükség lett volna rá. Ha anno lenyeljük azokat a ma már nevetségesnek tűnő megszorításokat, ma már simán kint lennénk a sz@rból csak hát a debiljét könnyű volt behülyíteni meg utcára hívni hogy csinálják a rendbontást.
Én nagyra értékelem, hogy 18 éves korodban foglalkoztat a téma, és próbálod megérteni a folyamatokat. Viszont nagyon rossz helyen jársz, mert itt az emberek zömét az érzelmek vezérlik, és nincsenek helyes információik a valóságról.
Nagyon nagy téma, és messziről kell indulni, hogy megértsd a jelenlegi helyzetet. Mondjuk kezd a rendszerváltással. És valóban elég nehéz is objektív információkat szerezni.
És akárki lesz hatalmon, az emberek mindig elégedetlenek lesznek. Mert nincs családi pótlék emelés, nem emelték eléggé a nyugdíjat, nem kap a gyerekem ingyen ebédet az iskolában, stb. stb.
Félre ne érts, véleményem szerint mind az MSZP, mind Orbán Viktor a söpredék kategória, de amit itt olvasol ne vedd készpénznek.
Én konkrétan azért haragszom rájuk, mert nagyon durván átírták a munka törvénykönyvét. Míg mindenhol máshol a munkást védi, nálunk a munkaadót.
Egyébként, hogy mit kéne tenni, hogy jobb legyen az országnak, senki sem tudja. De a jelenlegi összes magyar politikusról elmondható, hogy korrupt, hozzá nem értő és populista.
Nekem semmi.Engem nem az érzelmeim vezérelnek.Egyszerűen szeretem Viktort.Szimpatikus,szavahihető,következetes ember és bölcs,megfontolt vezetője kis hazánknak.Végre először érzem úgy érdemes itt élni,családot alapítani és hosszú távra tervezni.Végre nem érzem a banki kamat fogságában sem magam,sem családom.
Haladunk felfele.
Végre.Most először.Még a szemem is könnybe lábad,ha rá gondolok.
Egyszerűen csak annyit szerettem volna mondani:
SZERETLEK VIKTOR!!!
Például ez!!!!!!!
2012.11.09.
Címoldal / Hírháttér / Rokkantsági nyugdíjasok, felülvizsgálat
Rokkantügy: meghalt egy férfi, akit egészségesnek nyilvánítottak
A férfi felülvizsgálatát nyáron végezték, dolgozni küldték, meghalt.
A rokkantsági felülvizsgálatokkal kapcsolatban egy újabb botrányos eset látott napvilágot. A Magyar Szociális Fórum azt közölte lapunkkal, "megtörtént a tragédia", tudomásukra jutott ugyanis, hogy egyik szívbeteg rokkantnyugdíjas társuk életét vesztette nem sokkal azután, hogy egészségesnek nyilvánították, és visszaküldték a munkaerőpiacra.
Mi a konkrét probléma Orbánékkal? Tessék!!
A jogalkotás elé állított tükör ellentmondásos képet mutat. 2010 óta 12 új adót vezetettbe a kormány. Jelenleg 64 adónem van érvényben. A társasági adó csökkentése sok vállalkozást kísért át az pénzügyek naposabb oldalára. Vámosi-Nagy Szabolcs, az Ernst and Young adószakértője szerint adóval nem lehet munkahelyet teremteni.
„Ami biztos, hogy rossz, az az állandó, folyamatos változás, a hektikus jogalkotás, tehát az, hogy az egyik hónapban ilyen adónemet találunk ki, a másik hónapban olyat, vagy az, hogy az adózás rendjéről szóló törvényt 19-szer módosítják egy évben, vagy az SZJA-törvényt 18-szor” – mondta az ATV-nek Vámosi-Nagy.
2015-től egykulcsos lesz a társasági adó is, ennek mértékét azonban még nem lehet tudni.
Kedves 24-es!
"szavahihető" - "ha az IMF-jön, én megyek!".
Én csak ezt ez egy ígéretét várom el, hogy betartsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!