Taxisok! Mit gondoltok az új szopatásról, hogy mindig cserélgetni kellesz a kocsikat 10 évnél fiatalabbra, és stb?
Azért mert a TV-ben csak ezt említették, ez csak EGY kiszúrás a sok közül. Mert ugye megadták a kocsik minimális teljesítményét, de még a tengelytávot is, és a maradék harmad autó nagyobb részét is ki kéne cserélni ám ...
Meg azért az a kocsinkénti félmilliós kaució is durva.
"Komplikato, az összeset említették, nem tudom miért hazudsz már megint."
Ja, hogy te telepatikusan azt is tudod melyik hírekről van szó? Nekem nincs szükségem rá, hogy hazudjak. Nem én fizetek embereknek zsák pénzt, hogy befolyásolják más véleményét ...
És nyilván való hülyeség a szakadt autó példa van 10-15 éves jól karban tartott kocsi és van ami 3-4 éves és tenyérnyi lukak rohadtak rá, tropa a fékje, stb.
A kötelező idióta rendszemcsere is csak pénzbehajtásról, no meg kis pénzügyi buliról szólt a haveroknak. Mint minden más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!