A jobboldali-szélsőjobb emberek komolyan azt hiszik hogy zsidó szervezetek irányítják a világot?
Ez nem antiszemitizmus. Csak kimondom, hogy a legnagyobb vállalatok zsidók kezében vannak. De ez nem újdonság, hát mindig is jól értettek a pénzhez. A pénz meg mozgatja a világot, ne legyünk naivak. Nem irányítanak mindent, de a nagytőke lobbija sok döntő dologba beleszól.
Nem a magyar földre költöznek, hanem pl. az USA-ba. De hidd el, pénz miatt bárhová elmenne az, akinek az kell.
Zsidó tőke érdekes, zsidók ha lennének és lobbiznának felújítanák a Debrecen zsinagógájukat.
Én láttam tárgyalni embereket, s általában arabokkal, oroszokkal vagy kínaiakkal tárgyalunk, szóval kiknek is van pénzük?
Kik építenek lehetetlen luxus dolgokat? Zsidók vagy Arabok? Dubaira gondolok.
"Nagymamám mesélte, hogy a falusi zsidók, akik shabbatkor nem dolgozhattak, vele rakatták a tüzüket azon a napon."
Hogy? Elkapták a nagymamádat, behurcolták shabbaton a házukba, és rabszolgaként kellett a mamádnak a tüzet rakni?
Ugyan már, az arabok és a kínaiak a zsidókhoz képest csórók. Akikkel tárgyaltok messze nem a legnagyobb fejesek.
A nagy bankárcsaládok 1-től 1-ig zsidók. Ja és nem vagyok sem antiszemita, sem jobbos. Liberális vagyok, semmi bajom a szidókkal, csak ami tény az tény. Szerintem ezzel semmi baj sincs.
"Zsidó tőke érdekes, zsidók ha lennének és lobbiznának felújítanák a Debrecen zsinagógájukat."
Szerintem válasszuk szét a népet és a vallást. Elég kevés közülük az, aki tartja a hitét, általában a szegényebb réteg jár zsinagógába. Onnan tudom ezt, mert egy batárunk zsidó, aki szokott menni zsinagógába, és alig vannak ott. A Dohány utcai zsinagóga ahhoz képest, hogy mekkora, kb. kong az ürességtől, és mindenki ismer mindenkit, és nem az ismert vezető, zsidó származású emberek vannak ott.
Amúgy lehet, hogy a debreceni zsinagóga le van robbanva, ezt nem tudom, mivel nem jártam ott, de Pesten a Dohány utcaiban igen, és nagyon rendben van, mindenféle fémellenőrző készülékekkel és kamerákkal felszerelve, frissen tatarozva, egy égő nincs kiégve.
"Ugyan már, az arabok és a kínaiak a zsidókhoz képest csórók. Akikkel tárgyaltok messze nem a legnagyobb fejesek."
Nyilván. Biztos ezért van, hogy a "tuti zsidó vezette nagy amerikai cégek" 70%-os arányban szaud arábiai és dubai kézben mi? Meg azért adott Kína egy böszme nagy hitelt az USA-nak, ezért vették meg kilóra a fél IBM-et.
Izraelben meg csak bankárok és üzletemberek laknak, nincs hentes, nincs pék, nincs melós, mi? LOL.
Lóf@aszt, az eszkimók közelében van a hatalom. Ezt rengeteg tény is alátámasztja.
A fókahús export egy főre levetítve 30000%-al nagyobb mint a Föld bármely más népcsoportjának.
Igluépítési monópóliumuk van a világ bármelyik jéggel fedett részén.
Az őket felfedező emberek gyilkolászásáról szóló adatok is légbőlkapottak ,amit a puszta nyereségvágy szült.
Az összes sarkköri kutató példásan bánt velük, és tömeges vízbe fojtások puszta élvezetből illetve provokált egymás közötti csatározások utáni és az utána lévő véres béketeremtésről szól történetek, hiteltelen beszámolók is csak mendemondák, hisz egy eszkimó hulla sem volt vizes a jeges parton, és a hamvaikban (mert páran spontán öngyulladtak az északi sarkkörön) sem találtunk egy golyót vagy lándzsát ..
Az erre való hivatkozásból szerzett élelmiszersegély, amiért cserébe csak holmi értéktelen kőolajjal fizettek. Ebből is látszik, hogy egész Amerikát simán átverte az eszkimó lobbi.
És ők állnak Babilon,Vietnám,Irak,Afganisztán, lerohanása valamint 9/11, 5/1, és 6/15 mögött is.
Csakis az agymosottak kételkednek ezek után az eszkimók világuralmi törekvéseiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!