Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan lehet, hogy már ennyire...

Hogyan lehet, hogy már ennyire lecsökkent a különbség a FIDESZ és az MSZP támogatottsága között?

Figyelt kérdés

2010-ben a választásokon 0,9 millióan szavaztak az MSZP-re, míg a FIDESZ-re 2,7 millióan.

A mostani közvélemény-kutatások szerint az MSZP-t már 1,3 millióan támogatják, míg a FIDESZ-t mindössze 1,6 millióan.

2012. okt. 31. 23:41
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
72%

"történelmi hiba volt szembefordulni Európával és a civilizált világgal."

Na ezt kikérem magamnak! Én és a magyar emberek többsége egyáltalán nem fordult szembe Európával! A kormány az aki max. szembefordult! A kormány pedig messze nem egyenlő az országgal és gondolom ezt nyugaton is belátják az emberek!

2012. nov. 1. 17:04
 32/44 anonim ***** válasza:
17:00! A válaszom :igen. Ha a Fidesz mint párt tudna azonosulni a Bajnai által diktált szakmai feltételekkel támogatnák és nem akarnák politikai döntésekre kényszeríteni. Az egy másik kérdés hogy a Fidesz mint párt tudna e egy ilyen koalícióban kormányozni és ha igen meddig.
2012. nov. 1. 17:12
 33/44 anonim ***** válasza:
Ja! és a legfontosabb lemaradt, Bajnai belemenne e egy ilyen összeállításba. :-)
2012. nov. 1. 17:14
 34/44 anonim ***** válasza:
66%
Pont az a válaszolók nagy részének a véleménye, amitől féltem, és amiért igazán h.ülyének is nézem őket. Milyen hozzáállás az, hogy "az MSZP-t utálom, de inkább ők mint a Fidesz"? Ilyen ember nincs, mondjátok csak ki: rövidlátó, agymosott birkák vagytok. Nem csak ez a kettő párt van. (A DK és az Együtt 2000 akármennyit meg egy kalap alá lehet venni az MSZP-vel.) Ezért nem fog sosem ez az ország egyről a kettőre jutni.
2012. nov. 1. 17:19
 35/44 anonim ***** válasza:
#31: Persze, én sem fordultam szembe, de ez nem jelent semmit. Van egy országnak, egy nemzetnek egy egységes külső megítélése, és az Orbán-kormány kétharmados megválasztása és működése révén sajnos az a kép alakult ki a magyarokról, hogy egy civilizálatlan, félázsiai banda.
2012. nov. 1. 17:25
 36/44 anonim ***** válasza:
#34: És akkor most szerinted mit kéne tenni? A Jobbikra szavazni, mert az még nem volt?
2012. nov. 1. 17:26
 37/44 anonim ***** válasza:
90%

ma 17:26

Nem kell a Jobbikra szavazni, de két olyan "pártra" meg főleg nem, akik a szemünk előtt rombolták szét Magyarországot! Nekem ez a véleményem!

2012. nov. 1. 18:58
 38/44 anonim ***** válasza:

"#34: És akkor most szerinted mit kéne tenni? A Jobbikra szavazni, mert az még nem volt?"

Ott a Jobbik, ott az LMP, ott van ezer meg ezer helyi párt, lehet függetlenekre is szavazni. Mi olyan nehéz ezen?

2012. nov. 1. 19:29
 39/44 anonim ***** válasza:
100%
Egyikre sem szavaztam.Miért kellett töröltetni a válaszom???
2012. nov. 1. 19:30
 40/44 anonim ***** válasza:
91%
Az MSZP legalább nem akart diktatúrát bevezetni...
2012. nov. 3. 00:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!