Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan lehet, hogy már ennyire...

Hogyan lehet, hogy már ennyire lecsökkent a különbség a FIDESZ és az MSZP támogatottsága között?

Figyelt kérdés

2010-ben a választásokon 0,9 millióan szavaztak az MSZP-re, míg a FIDESZ-re 2,7 millióan.

A mostani közvélemény-kutatások szerint az MSZP-t már 1,3 millióan támogatják, míg a FIDESZ-t mindössze 1,6 millióan.

2012. okt. 31. 23:41
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon remélem, hogy valóban csökkent a Fidesz támogatottsága, de könyörgöm miért kell az MSZP-t választani a Fidesz helyett? Ez kb. olyan mintha a fos helyett a szart választanánk! El kellene végre jutni arra a szintre, hogy belássa a sok magyar, hogy ez a két "párt" mit tett Magyarországgal az elmúlt 18 évben, és azt is be kellene már végre látni, hogy mindkét országromboló bagázs a süllyesztő mélyére való és nem a parlament soraiba!
2012. nov. 1. 13:53
 22/44 anonim ***** válasza:
#21: Ezzel elméletben egyet is értek, csak hát itt ez a választék. Tudom, nem lesz jó az MSZP vagy egy belőle kinőtt formáció sem, de olyan katasztrofális sem lesz mint a FIDESZ. Mert annak a rombolásnak, amit ezek itt csinálnak a demokrácia és a piacgazdaság szétverésében, még évtizedekig fogjuk inni a levét. Az MSZP ehhez képest csak tehetségtelen, korrupt és sokszor tehetetlen volt, de nem idézett elő katasztrófát. Ezért a FIDESZ-szel szemben mindenképpen őket, vagy a helyükbe lépő, belőlük kinövő formációt kell választani. Persze ha felmerülne valami értelmesebb alternatíva, akkor azt. De eddig nem merült fel. Az már ne legyen kérdés, hogy a FIDESZ-től szinte bármi áron szabadulni kell!
2012. nov. 1. 14:47
 23/44 anonim ***** válasza:
90%

Az a baj,hogy az összes magyarországi párt ugyanannak a cégnek a látvány vállalata.Mindegy kire szavazol.Ott,ahol az emberek magánnyugdíj megtakarítását egyszerűen ellopják,a forint feletti ellenőrzést(nyomást és forgalomban tartás,esetleg elinflálást)külföldi bankokra bízzák és nincs még egy erőteljesebb tüntetés se,nem hogy puskalövés,ott bármit megtehetnek.Ráadásul meg is érdemlik.

Persze,akinek nem tetszik,az el is mehet...

Pont egy mszp-s fővezír mondta ezt,most meg ríva szaladnának vissza a bandájához az emberek.

Idióta,infantilis,emlékező tehetségében korlátozott egy nép a magyar.

A sorozat forog tovább,az a lényeg....:)

2012. nov. 1. 14:54
 24/44 anonim ***** válasza:

ma 14:47

Azon most lehetne vitatkozni, hogy melyik bagázs okozott több kárt az országnak, maradjunk annyiban, hogy mindkét bagázs csak rombolta az országot és nem építette! Ezért számomra nem elfogadható az a vélemény, hogy azért szavazok az MSZP-re, mert kevesebb kárt okoztak, mint a Fidesz! Akkor már inkább szavazz egy harmadik pártra, de semmiképen se válassz olyan pártok közül, akik már többször is bebizonyították, hogy nem alkalmasak az ország vezetésére, csak ahhoz értenek, hogy a csőd szélére taszítják az országot!

2012. nov. 1. 15:23
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
#24: Bocsi, de én meg ezzel nem értek egyet. Én annál nagyobb marhaságot el se tudok képzelni, amit már itt is írtak sokan, hogy mivel az eddigi pártok nem váltak be, hát szavazzunk egy másikra, mert az biztos jobb. Miből gondoljuk, hogy a másik párt jobb lesz, csak azért, mert eddig még nem kormányzott? A rossznál is lehet még rosszabb! Elég, ha itt a Jobbikra utalok, akikben ma sokan naivan a messiást látják, de nyilvánvaló, hogy csak a katasztrófát fokoznák. (Mert azt még lehet!) Sajnos, itt ennyire rossz a helyzet, ezt termelte ki magából a politikai "elit". Én tudom, hogy nem kellemes a gagyi, meg a szar között választani, de ettől még ne tegyünk úgy, mintha itt más is lenne!
2012. nov. 1. 15:44
 26/44 anonim ***** válasza:

Hülyeség ezekről vitatkozni, ahogy látom senki nem tud konkrét érveket felhozni, csak a tipikus közhelyek jönnek.

Inkább külföldi, magyarországi közgazdászokat, szociológusokat kéne figyelni, akik nem feltétlen egy oldal mellett állnak és akkor rájönne az ember hogy itt igenis nem minden "szar".

2012. nov. 1. 16:10
 27/44 anonim ***** válasza:

ma 15:44

Légy szíves mondjál már egy normális érvet, hogy miért kellene az MSZP-re szavazni 14-ben! A 12 évnyi kormányzásuk alatt (de főleg 2002 és 10 között) szerintem már bőven bebizonyították, hogy nem alkalmasak az ország vezetésére! A Fidesszel dettó ugyanez a helyzet! Véleményem szerint ha egy normális magyar végignézi, hogy mit tett az országgal az MSZP és a Fidesz 1994 és 2012 között, akkor soha többé nem fog egyik bandára sem szavazni! Ezért nem értem, hogy miért vannak még mindig olyan emberek (és sajnos nem is kevesen) akik még mindig képesek erre a két undormányra szavazni ilyen 18 év után!

2012. nov. 1. 16:36
 28/44 anonim ***** válasza:
#27: Hát most nehéz helyzetbe hoztál, mert én nem szívesen agitálnék az MSZP mellett, meg nem is akarom ismételni magamat. Összességében én úgy érzem, most sokkal nagyobb a baj, mint az MSZP alatt volt, csak ez még nem bontakozott ki a maga teljességében. Magunk alatt vágjuk a fát, történelmi hiba volt szembefordulni Európával és a civilizált világgal. Ha tetszik, ha nem, a mi szövetségesünk nem lehet se Azerbajdzsán, se Irán, se Kína, mert Európában vagyunk. Aki ezt nem látja, az öngyilkos!
2012. nov. 1. 16:47
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
Én amondó vagyok hogy nekem teljesen mindegy hogy milyen pártok állnak egy Miniszterelnök jelölt mögött csak a jelölt legyen őszinte képzett és legyenek kipróbált kidolgozott működő gazdasági pénzügyi és szociális tervei a gazdaság és a pénzügyi rendszer felpörgetésére Magyarország rendbetételére. Az ország az összeomlás határán van itt a pártcsatározásoknak és az ideológiai harcnak már semmi értelme. Ide egy okos higgadt jólképzett gazdasági pénzügyi szakemberre van szükség. Ha nem egy ilyen ember kerül a Miniszterelnöki posztra akkor Magyarországnak annyi. Az elődök olyan szinten tönkretették az Országot a dilettáns ötletelésükkel hogy ez az Ország már nembír el több amatőr kontárt.
2012. nov. 1. 16:50
 30/44 anonim ***** válasza:

ma 16:50

Teszem fel ha mondjuk Bajnai 14-ben a Fidesz színeiben indulna mint miniszterelnök-jelölt, akkor szavaznál a Fideszre egy ilyen 4 év után (aminek ugye még csak a felén vagyunk túl)?

2012. nov. 1. 17:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!