Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha nem Bajnaira fogsz szavazni...

Ha nem Bajnaira fogsz szavazni akkor kire fogsz?

Figyelt kérdés
Sokan vannak (itt az oldalon is) akik teljes mértékben ellenzik Bajnait, azokhoz szól a kérdésem, hogy kire fognak szavazni 2014-ben.
2012. okt. 30. 20:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
11-es: nem az volt a kérdés, hogy kire fogsz szavazni, hanem az, hogy kire ha nem Bajnaira.
2012. okt. 30. 22:15
 12/20 anonim ***** válasza:

Ha nem Bajnaira szavazok akkor én Bajnaira adom le a voksom ;)

2012. okt. 30. 22:16
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Bajnai egy évének súlyos ára volt ! inkább szavaznék az lmp-re jobbb oldali szavazóként, mint arra aki már bizonyította alkalmatlanságát ... -9% +1% az még mindig -8% gazdaságot tényleg rendbe rakta +Imf pénz és orosz malév támogatási juttatások, melyet később oszkó megfúrt Wizzair székében ülve ...
2012. okt. 30. 22:23
 14/20 Diarmand ***** válasza:
Szeretnék hiteles forrásokat kérni amelyek bizonyítják, hogy Bajnai egy éve olyan rettenetes volt. Nem, nem húzok semerre sem, csak kíváncsi vagyok, hogy van e valami tudás a köpködés mögött.
2012. okt. 30. 22:47
 15/20 anonim ***** válasza:

én tudok neked adni.

[link]

itt pedig elég részletesen szinte mindenről találsz infókat!

[link]

2012. okt. 30. 22:50
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Én a Jobbik-ra.

Most komolyan az eddigiek, mindenki aki a rendszerváltás óta volt csak lopja az országot, de még mindig MSZP, meg FIDESZ?

Az meg, hogy a következő válaszadó kiadja magát közgázosnak, hogy szerinte szar a Jobbik programja marhára nem érdekel. Nem tudom mit vár a nép ettől a két párttól, megváltást?

Én nem ragaszkodom, felőlem Micimackó is lehet hatalmon, vagy forradalommal is elindulhatunk a fejlődés útján, de ezeknek - FIDESZ, MSZP - már az sem hiszem el amit kérdeznek.

2012. okt. 30. 23:00
 17/20 anonim ***** válasza:

Bajnaira és bandájára sosem fogok szavazni az biztos.

Szavazok inkább a Fideszre.

2012. okt. 31. 00:04
 18/20 anonim ***** válasza:
21%

"Én a Jobbik-ra.

Most komolyan az eddigiek, mindenki aki a rendszerváltás óta volt csak lopja az országot, de még mindig MSZP, meg FIDESZ? "

Igazad van, engedjük oda lopni a jobbikot is kicsit.

2012. okt. 31. 04:34
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
2 éve a Jobbikra szavaztam, 2 év múlva is vagy rájuk, vagy max. a Fideszre, de oda csak akkor, ha nagyon szoros lesz köztük és Bajnaiék között. Akkor már inkább Fidesz, mint újra MSZ(M)P.. Sőt, konzervatívként előbb szavaznék még az LMP-re is, vagy ha jönne mondjuk egy rendes baloldali pl. Szocdem párt, akik TÉNYLEG a kis embereken akarnának segíteni, és nem abban fulladna ki a baloldaliságuk, hogy "jajj, vége a demokráciának, diktatúra van, és mocskos szélsőjobbos fasisztanácik"...
2012. okt. 31. 12:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Az előttem szóló mondta meg legjobban mit is jelent ma sajnos a baloldaliság kicsi Hazánkban, ergo a köpködést és a lopást. Köszönöm!!
2012. okt. 31. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!