"De amúgy a közmunkások nagy részének nincs internet elérhetősége"
Azért 2012-ben felmenni havonta 1x vagy 2x az oldalra egy könyvtárban vagy nettkávézóban nem egy lehetetlen feladat.
Aztán van olyan akinek a családban van valakinek hozzáférése. nagyobb városokban meg direkt munkanélkülieknek és hajléktalanoknak van INGYENES hozzáférés. Pl. az ecseri-úti metro aluljárójában is van ilyen.
Itt egy frissen indult blog ami egy közmunkás napjait mutatja be. Sztem ez is nagyon tanulságos:
Nem sokan vannak jó véleménnyel a közmunkásokról, ez biztos.
jó hogy van ilyen blog, fórum oldal, de szerintem közmunkásokon munkanélkülieken kívül, alig olvassa valaki.
Egyébként az internet hozzáférésről,akinek már van egy használt xp.s pc.je, vagy esetleg okostelefonja, használtan 10-15ez.ft, az vegyen magának relaxnet M net csomagot, a T-Mobile -nál, havi 4ez,ft. nagyon gyors, és szinte mindenütt működik.
Hála a fejlesztéseknek, országos 3G lefedettség van, de a gátoldalban, vagy csatornában, ahol melózunk, átkapcsol Edge-re és így tovább működik, a net.
A nyáron jó néhány vihart,esős zivatart úsztunk meg, egy E71 Nokia és a netes hozzáféréssel, a radarképet, időjárást 1perc alatt meg néztünk, kint a semmiben a várostól 12km re.
Odahaza a sticket a pc.re dugva használom, fórumozás webezés, hirdetések feladása, újságokat olvasom, most a télen különösen jól jön.
Az adatsebesség, letöltés=4-6,5Mbit/s, feltöltés=1-1,3Mbit/s, abszolút mindenre alkalmas.
"Itt egy frissen indult blog ami egy közmunkás napjait mutatja be. Sztem ez is nagyon tanulságos: "
És mi benne a tanulság? Hogy mennyi unatkozó munkanélküli van ebben az országban akik unalmukban már a becsületes dolgozó emberek lejáratására kreálnak blogokat?
Hát... végülis, valóban tanulságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!