Milyen jelképet visel az, aki szereti a hazáját és tiszteli az őseit?
Ez egy kisebb közvélemény kutatás az egyik beadandóhoz. Természetesen névtelen. Sokat segítenének a válasszal!
Előre is köszönöm!
Nekem 4 jobbikos osztálytársam van akik azt mondják hogy a magyarokért vannak.
Nekik Nagy Magyarország van a táskájukon és van ilyen pólójuk is. Ezen kívül SS jelzés van tetoválva a vállukra és a 88 felirat a táskákon!
Meg egyéb német feliratok sok helyen a táskájukon.
Meg az angol felirat a Blood and Honour is.
Meg valami Jobbikos matrica vagy hasonló is ott van rajtuk mindig.
Tegnap a padba is belekarcolták hogy Jobbik.
Remélem segítettem.
Hazámat szerető, őseimet tisztelő magyar vagyok. Igaz, hogy először a szívben kell a hazaszeretetnek lennie, és nem a külsőségeken, ettől függetlenül én szívesen hordom a magyarságra, hazám történelmére utaló jelképeket, hadd ne kelljen már itthon szégyellnem őket! :))
Ilyen dolgaim vannak:
-Nagy-Magyarország medál
-egy kisebb címeres medál
-táskámon egy kulcstartó, amin a Horthy-féle 5 pengős van, életnagyságú másolatban
-kitűzők: piros alapon a hármashalom a kettős kereszttel, Erdély címere, "A magyar név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez" feliratú kitűző
+ szeretnék még egy nyakláncot az apostoli kettős kereszttel :)
Ja és természetesen német vaskereszt mert büszke vagyok rá hogy a németek oldalán harcoltunk :)
Szerintem legyünk büszkék a multunkra és hogy Németország leghűbb szövetségese voltunk, a végsőkig kitartottunk mellettük, teljes önfeláldozással!!!
Kár hogy nem Hitler győzött...
Köszönöm a sok szép és hasznos választ!
A válaszokat nem én értékelem, nem tudom miért pontoz le néhányat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!